0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!
0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!

Szűrés

Ár
0 Ft
4 499 Ft
Funkciók
Termék családok
Bőrtípus
Hatóanyag
Hírek
Pattanás? Ne ess kétségbe van megoldás

Napjainkban már nem csak a tinédzserek egyik legutáltabb problémáját jelentik a gyulladt pattanások és olajos bőr, hanem a felnőttekét is. A fiatal korban a hormonális változások miatt bekövetkező bőrprobléma az élet későbbi szakaszában szintén megjelenhet, ha életmódunk, táplálkozásunk eltér a normálistól. A városok szennyezett levegője, a gyorséttermi étkezés épp úgy ronthatnak a bőr állapotán, mint a rendszeres stressz, az élvezeti cikkek fogyasztása, vagy a kialvatlanság.

Ónodi Eszter szépségpraktikái

Ónodi Eszter a Solanie szépség nagykövete mindig nagy figyelmet fordít a bőrére, hiszen a filmforgatásokon és színházi megjelenéskor is nagyon fontos az ápolt bőr. Ő is tudja, hogy a legprofibb sminknek is jó alapot kell biztosítani a tökéletes eredményhez. Mint a termékcsalád arca, már a megjelenésu?k előtt kipróbálhatta az új Solanie Szőlő-hialuron sorozatot, és azóta is nagy rajongója ennek a különleges családnak.

Solanie Fekete szappan – már kapható a problémás bőrök „csodaszere”!

Megérkezett a Solanie legújabb terméke, mely a hámlásra hajlamos, mitesszeres és az olajosan fénylő bőr alapos tisztítását teszi lehetővé. Ajánlott a korpázóan hámló, fakó „korpás szeborreás” bőrökre és a fénylő „olajos szeborreás” bőrökre egyaránt. Kíméletes tisztító hatásának köszönhetően nem szárít, így normál és érzékeny bőrre is kiválóan alkalmazható. Jótékony hatással van a rosacea kellemetlen tüneteire is, mert érösszehúzó és nyugtató hatású.

Logo