0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!
0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!

Szűrés

Ár
0 Ft
7 199 Ft
Funkciók
Termék családok
Bőrtípus
Hatóanyag
5 találat

MELANINTERMELÉS-OPTIMALIZÁLÁS, BŐRHALVÁNYÍTÁS ÉS ANTI-AGING

A Vita White termékek a bőrfehérítés és az anti-aging tökéletes harmóniáját kínálják. A termékek tudatosan válogatott összetevőikkel nem csak az UV fény okozta pigmentelváltozások, hanem legtöbbször bőrsérülések okozta gyulladások következtében kialakuló festékképzési rendellenességek kezelésére is kiválóan alkalmazhatóak. A sorozat lelke egy speciális bőrfehérítő komplex, mely a pigmentképzési folyamat különféle stádiumaira hatva akadályozza a melanogenezist. A termékekben található A-, C-, E-, és B3 vitaminok erős, szinergens antioxidáns hatással bírnak, fokozzák a sejtek immunitását és védik a sejthártyát. A sorozat különlegessége, hogy a benne található különböző hatóanyagok együttesen, egymás hatását felerősítve veszik fel a harcot a pigmentfoltokkal szemben, hogy visszaadják a bőr természetes színét.

5 találat
Hírek
KARÁCSONYI AJÁNDÉKCSOMAG AJÁNLÓ

A bőrápolás során fontos szerepet játszik, hogy az alkalmazott termékeket hogyan kombináljuk. A maximális hatás elérése érdekében az egyes termékek összehangolása kulcsfontosságú szerepet tölt be, így erre is hangsúlyt kell fektetnünk, ha igazán hatásos eredményt szeretnénk elérni.

JOY PRIX DE BEAUTÉ DÍJAT NYERT A SOLANIE BB KRÉM HIALURONSAVVAL ÉS FÉNYVÉDŐVEL

Idén nyáron először mérettették meg magukat a legnagyobb világmárkák szezonális termékei a JOY Prix de Beauté - Summer edition szépségnagydíjért. Igazán büszkék vagyunk, hiszen a Solanie BB krém hialuronsavval és fényvédővel a fesztivál kedvence kategóriában 3. helyezést ért el!

TOP 5 hatóanyag a téli hónapokra

Összeállítottuk a téli hatóanyagok toplistáját, így könnyedén kiválaszthatod azokat a bőrápoló termékeket, melyek nem csak hidratálnak, hanem a bőr felszínén lévő lipidréteget is regenerálják!

Nyári arcápolási rutin lépései – Szérum használat

Az előző blog bejegyzéseinkben a nyári arcápolási rutin első három lépéséről olvashattál. Ezek voltak az arc letisztítása, radírozása és tonizálása. A további cikkekben már az arcbőr hidratálásáról, táplálásáról lesz szó, ami különösen fontos a nyári hónapokban. A nyári arcápolási rutin soron következő lépése a szérum használat. Hogy miért is érdemes rendszeresen használni a szérumokat?

Nyári arcápolási rutin lépései – Tonizálás

Korábbi cikkeinkben már volt szó a nyári arcápolási rutin első két lépéséről, a letisztításról és a radírozásról. A következő lépés az arctisztítás tökéletes befejezése, azaz a bőr tonizálása. Bár sokan megfeledkeznek róla, ez a kis lépés is nagy jelentőséggel bír a bőrápolási rutinunk további lépéseinek eredményessége szempontjából. A tonik feladata, hogy eltávolítsa a letisztító termék esetleges maradványait, beállítsa a bőr optimális pH-értéket. De egy jó minőségű, friss növényi kivonatokban gazdag tonik már önmagában is hidratálja vagy harmonizálja, nyugtatja a bőrt.

Logo