0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!
0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!

KARÁCSONYI AJÁNDÉKCSOMAG AJÁNLÓ

A bőrápolás során fontos szerepet játszik, hogy az alkalmazott termékeket hogyan kombináljuk. A maximális hatás elérése érdekében az egyes termékek összehangolása kulcsfontosságú szerepet tölt be, így erre is hangsúlyt kell fektetnünk, ha igazán hatásos eredményt szeretnénk elérni.

KARÁCSONYI AJÁNDÉKCSOMAG AJÁNLÓ

SOLANIE BŐRÁPOLÓ SZETTJEINKKEL MÉG SZEBBÉ TEHETED MAGAD ÉS SZERETTEID HÉTKÖZNAPJAIT AZ ÜNNEPI SZEZONBAN!

Szettjeink segítségével levesszük a terhet a válladról, ugyanis szakértőink által a leggyakoribb bőrproblémákhoz összeválogatott termékkombinációkat tartalmazó csomagok nem csak hatékonyak, de az adott bőrtípushoz legideálisabbak is, így segítve az otthoni szépülést.

NEKED NINCS MÁS DOLGOD, CSAK VÁLASZD KI A CÉLNAK MEGFELELŐ CSOMAGOT!

BŐRMEGÚJÍTÁS, PIGMENTHALVÁNYÍTÁS, NEDVESSÉGPÓTLÁS: XMAS Beauty szett - Kiss Daniella kedvencei

  • 2 az 1-ben mechanikai és kémiai hámlasztó hatású, segít a bőr letisztításában és átjárhatóságának fokozásában
  • Azonnali és tartós nedvességpótlást biztosít
  • Sejtmegújító képességével belülről újítja meg a bőrt
  • C-vitamin összetevője nem csak fokozza a bőr immunitását, hanem kedvezően hat a pigmentképzési folyamatokra
  • Simítja a ráncokat

{product_SO10047}

AZ ÉRETT BŐR MEGMENTŐJE – SEJTEK VÉDELME, HIDRATÁLÁS: Szőlő-hialuron bőrfiatalító szett

A nagyvárosi életmód és a környezeti ártalmak következtében kialakuló oxidatív stressztől védheted meg bőröd Szőlő-hialuron szettünkkel. Különleges TO Complex összetevőjével nem csak a bőr sejtjeire káros szabadgyököket képes semlegesíteni, hanem hialuronsav hatóanyagával hatékony hidratáló és öregedésgátló szett is egyben.

 

REGENERÁLÓ ŐSSEJTEK - BŐRMEGÚJÍTÁS, ANTI-AGING: Argán növényi őssejtes bőrfiatalító szett

Fiatalítsd meg bőröd és simítsd ki ráncaidat az Argán Növényi őssejtek bőr őssejtekre gyakorolt különleges vitalizáló hatásával. A használat során a bőr tömörsége látványosan javulhat, a ráncok mélysége csökkenhet, a normál sejtciklus ideje optimalizálódhat.

 {product_SO10011}

MEZOTERÁPIÁS HATÁS – BŐRFIATALÍTÁS, RÁNCSIMÍTÁS: Mesopeptides szett

A MesoPeptide csomaggal a tonizálástól a különleges hámlasztáson át a bőrfiatalító és ráncsimító hatásig mindent megvalósíthatsz, amit csak szeretnél.

A sorozat tűnélküli mezoterápiás elixírje egy egyedülálló 3 peptidből álló szuperkomplexre épül, melynek hatékony ápoló hatása mellett az esztétikai kezelések során alkalmazott kollagén injekciók simító, bőrtömörség javító és feszesítő hatását érheted el.

LUXUS KÉNYEZTETÉS – MAXIMÁLIS HIDRATÁLÁS: Arany ránctalanító szett

Az Arany hidratáló éjszakai krém és hialuronsav szérum 24 karátos aranyoldat összetevőjével katalizátorként segítik a hialuronsav által biztosított nedvesség-megkötést. A krém és a szérum együttes használatával a bőr maximálisan hidratáltá válik a rugalmasságáért felelős kollagén és elasztikus rostok feszessé és tömörebbé varázsolják azt.

{product_SO10010}

GYÜMÖLCSSAVAS HÁMLASZTÁS - BŐRMEGÚJÍTÁS: AHA Peel hámlasztó szett

Az AHA peel bőrhámlasztó szett igazi multifunkciós bőrmegújító, mely az alfa-hidroxi-savak minden előnyét kihasználja arcbőrünk megújítására. A benne található 5%-os AHA peel szérum és a 2%-os AHA peel éjszakai krém szinergens hatásuk révén ideálisak a bőr felszínén felhalmozódó elhalt szarusejtek eltávolítására és a bőr átjárhatóságának fokozására. Használatukkal a bőr szerkezete megújul az abban található új bőrsejtek száma fokozódik. A meglévő ráncocskák, bőrhibák elhalványulnak, frissebb, élettel teli bőrképet kaphatunk.

{product_SO10016-1}

PROBLÉMÁS BŐR - PÓRUSÖSSZEHÚZÁS, MATTÍTÁS: Bőrtisztító szett

Az olajosan fénylő, pattanásos bőrök megmentője, mely nem csak a serdülő korban lévő fiataloknak, hanem akár a felnőtteknek is megoldást jelent bőrük ápolásában.

{product_SO10013-1}

EXKLUZÍV KAVIÁR - TÁPLÁLÁS, HIDRATÁLÁS: Kaviár tápláló szett

A szettben megtalálható kaviár exkluzív nappali krém táplál és hidratál. Létfontosságú proteinjeivel és nyomelemeivel új energiával tölti fel a bőrt. A szemráncgél lágy formulája ideális a szemkörüli érzékenyebb bőr ápolásához, hozzáadott hialuronsav hatóanyagával pedig fokozza a hidratációt. Rendszeres alkalmazásával minimalzálhatóak a szemkörnyéki karikák és táskák.

A FÉRFIAK SPECIÁLIS BŐRIGÉNYEIRE SZABVA: MEN'S Beauty szett

Mélyhidratáló és élénkítő hatású krémgél, mely erősíti a bőr természetes védekező képességét és késlelteti a bőr idő előtti öregedését.

Könnyű hidratáló és nyugtató balzsam, ami borotválkozás után megnyugtatja és ápolja az érzékeny férfi arcbőrt.

Fekete szappan, melynek természetes összetevői és antibakteriális hatása segíti a bőr regenerációját, fertőtlenít, nyugtat, összehúzza a pórusokat és frissít. Kiválóan csillapítja a borotválkozás utáni bőrirritációt. Nem szárít, használata után a bőr hidratált, puha marad, így érzékeny bőrre is alkalmazható.

Logo