0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!
0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!

Nyári arcápolási rutin lépései – Szérum használat

Az előző blog bejegyzéseinkben a nyári arcápolási rutin első három lépéséről olvashattál. Ezek voltak az arc letisztítása, radírozása és tonizálása. A további cikkekben már az arcbőr hidratálásáról, táplálásáról lesz szó, ami különösen fontos a nyári hónapokban. A nyári arcápolási rutin soron következő lépése a szérum használat. Hogy miért is érdemes rendszeresen használni a szérumokat?

Nyári arcápolási rutin lépései – Szérum használat

A szérumok könnyedebb állaggal rendelkeznek, mint a hidratáló krémek vagy gélek. A legfőbb eltérés pedig az, hogy nagyobb koncentrációban tartalmaznak értékes hatóanyagokat, amelyek gyorsabban beszívódnak a bőr mélyebb rétegeibe – kisebb molekulaméretük miatt – és hatásukat is hamarabb fejtik ki a sűrűbb konzisztenciájú krémeknél.

Vannak olyan szérumok, amiket heti egy-két alkalommal, célzottan ajánlott használni és vannak olyanok, amik alkalmasak a napi használatra. Cseppentőfejes vagy pumpás kiszerelésüknek köszönhetően könnyen adagolható, hiszen ezekből a termékekből pár csepp is csodákra képes. Fontos, hogy a szérumot az arckrém előtt vidd fel a bőrödre.

A Solanie kínálatában többféle szérummal találkozhatsz, amelyek egyszerre több bőrproblémára is megoldást kínálnak és úgy lettek megalkotva, hogy minden korosztály találjon bőrállapotának megfelelőt. Tapasztald meg Te is, hogy milyen látványos eredményt hoznak a bőrápolásban.

Solanie Hialuronsav szérum

A hialuronsav folyadékmegkötő képességének köszönhetően támogatja bőröd hidratáltságát, azonnali és tartós nedvességpótlást biztosít. Ebben a szérumban magas koncentrációban található hialuronsav, amelynek kúraszerű használata csökkenti a bőr öregedési folyamatait és látványosan javítja a bőr állapotát. Használata minden bőrtípusra egyaránt javallott.

Solanie Hidratáló szérum

Olyan összetevőkben gazdag szérum, amelyek a bőrben természetesen is megtalálhatók, így sokkal eredményesebben szüntethető meg a bőr dehidratációja. Mélyhidratáló hatásának köszönhetően a kötőszövet nagyobb vízfelvételre képes, ezáltal a bőrfelület nedvességtartalmának szabályozása és megőrzése is hatásosabban történik. 100%-ban olajmentes kozmetikum, így nem terheli a bőrt.

Solanie Anti-couperose szérum

Érzékeny bőrre tökéletes választás, hiszen rendszeres használatával megerősíti a bőr védekezőképességét, feltölti folyadékkal és csökkenti a pirosságot, irritációt. A szérum élénkíti a bőrfelszíni mikrokeringést és fokozza az anyagcserét, mely serkenti az új hámsejtek képződését. Gyulladásra hajlamos, érzékeny, kombinált bőrtípusra ajánljuk.

Solanie Elasztin szérum

Anti-aging szérum, amely azonnali lifting hatást biztosít, emellett hidratál és rugalmasít. Az apró mimikai ráncok eltüntetésében is hatékonyan részt vesz. Antioxidáns összetevője lassítja a kollagénrostok lebontásáért felelős elasztáz enzim aktivitását és óvja a bőr sejtjeit az oxidatív károsodástól.

Solanie Q10 szérum

Energizáló szérum, amely segít csökkenteni az elmélyült ráncok láthatóságát, valamint a bőröregedés egyéb jeleit is hatékonyan mérsékli. A Q10 koenzim aktiválja az új sejtek, szövetek képződését, belülről segíti a bőrmegújítást. Növényi olajokat is tartalmaz, ezért zsíros bőrre nem ajánlott a használata.

Solanie C-vitamin szérum

Speciális olajban oldott C-vitamint tartalmaz, ami miatt gyorsabban és hatékonyabban szívódik be a bőrbe a hagyományos társainál. Tökéletes választás a bőr rugalmasságáért felelős kollagénrostok képzéséhez, pigmentfoltok halványításához és a bőr immunitásának fokozásához. Ezeken felül meggátolja a bőr vízvesztését, táplál, és megköti a szabadgyököket. Olajos összetétele miatt zsíros bőrre ez a szérum sem ajánlott.

Solanie Argán növényi őssejtes Renew szérum

Ráncfeltöltő és sejtöregedést lassító szérum, ami simább, feszesebb bőrt eredményez. Argán növényi őssejt tartalmával vitalizálja a bőr saját sejtjeit és segít az egészséges sejtciklus fenntartásában. A bőr éjszakai megújulásának és feszességének támogatásában is fontos szerepe van.

Logo