0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!
0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!

TOP 5 hatóanyag a téli hónapokra

    Összeállítottuk a téli hatóanyagok toplistáját, így könnyedén kiválaszthatod azokat a bőrápoló termékeket, melyek nem csak hidratálnak, hanem a bőr felszínén lévő lipidréteget is regenerálják!

    TOP 5 hatóanyag a téli hónapokra

    1. Hialuronsav: A hialuronsav egy cukormolekula, amely természetesen előfordul a bőrben és megköti a vizet. A bőr kiszáradásának megelőzésére érdemes tehát egy hialuronsavas szérumot is beépítenünk a rutinunkba a jól bevált arckrémünk felvitele előtt. Garantált lesz a tökéletes hidratáció!

    Solanie Extreme Hyaluron 3 Peptides Mélyhidratáló elixír 15ml - SO11204

    • 3 féle molekulamératű hialuronsav tartalmával a bőr minden rétegét hatékonyan hidratálja

    2. Ceramidok: A ceramidok természetesen megtalálhatók a bőrben, és a bőr védőrétegének lényeges részét képezik, de pótolni kell őket a hidegebb hónapokban. Amikor a bőrből hiányoznak a ceramidok, a bőrvédő gát sérül, ami kiszáradást és irritációt eredményez.

    Solanie Kaviár exkluzív nappali krém 50ml - SO10601

    • Ceramid összetevője növeli a bőr rugalmasságát és segít fenntartani az egészséges bőrszerkezetet.

    3. Kollagén: vázfehérje, melynek jelenléte rendkívül fontos, hiszen a bőrt feszesen és simán tartja, viszont ahogy öregszünk, a mennyisége egyre inkább csökken.

    Solanie Kollagénes Hidr. nappali krémfluid 50ml - SO10907

    • Kollagén hatóanyaga segít rugalmasan tartani a bőr feszességéért felelős rugalmas rostokat, hogy az hosszú ideig megőrízze fiatalos szépségét. Hozzáadott E-vitamin összetevője az egyik legerősebb antioxidáns, mely gátolja a szabadgyökök képződését és minimalizálja a bőrsejteket érő oxidatív stresszt.

    4. C-vitamin: igazi jolly joker a bőrápolásban, hiszen egyszerre folthalványító hatású, valamint növeli a bőr rugalmasságát (elősegíti a kollagéntermelést) és megelőzi a ráncok képződését. Ez a vízben oldódó (tehát a szervezetből folyamatosan kiürülő) vitamin antioxidáns tulajdonságának köszönhetően képes felvenni a harcot a káros szabadgyökökkel szemben.

    Solanie C-Vitamin szérum 15ml - SO20515

    • Intenzíven serkenti a bőr rugalmasságáért felelős új kollagén rostok képződését, lassítja az öregedés folyamatát, ellenállóbbá teszi a bőrt. Jelentősen javítja a bőr külső megjelenését. Tökéletes választás a bőr immunitásának fokozásához és a pigmentfoltok halványításához is.

    5. Niacinamide: Az akne és az ekcéma megelőzésétől a hiperpigmentáció kezeléséig a niacinamid széles körben alkalmazható szuperösszetevő (más néven B3-vitamin), amely számos előnnyel rendelkezik. Különösen hatásos bőrnyugtató, valamint segíti a bőrréteg védelmét, ami ideális lehet a téli időjárás esetén. 

    Solanie Antirosacea bőrnyugtató krém 50ml - SO10403

    Megvédi és nyugtatja az érzékeny és kipirosodásra hajlamos bőrt. Csökkenti a bőr irritációját, javítja a bőr ellenállóképességét a környezeti behatásokkal szemben.

    + 1 tipp:

    Ha eddig hanyagoltuk, itt az ideje megbarátkozni egy gyorsan felszívódó éjszakai krém gondolatával! A bőr nedvfelszívó képessége jellemzően jobb éjszaka, így az éjszakai hidratálók segítenek a hideg időjárás hatásait ellensúlyozni, regenerálni a bőrt.  

    Terméktipp, amely támogatja a tónusosabb, feszesebb bőr kialakulását: 

    Solanie Vita White Bőrhalványító éjszakai krém 50 ml - SO11903

    Támogatja a bőr éjszakai regenerációját és mérsékli a pigmentfoltok láthatóságát,kombinált hatásával nem csak arcbőröd színbeli eltéréseit harmonizálja, hanem táplál és hidratál is egyben. Kombinált hatásával segít bőröd éjszakai regenerációjában és normalizálja a bőr színbeli eltéréseitLigetszépeolaj és niacinamid összetevői segítenek helyreállítani a bőrbarriert, hidratálják, puhítják a bőrt.

    Logo