0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!
0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!

Nyári arcápolási rutin lépései – Tonizálás

Korábbi cikkeinkben már volt szó a nyári arcápolási rutin első két lépéséről, a letisztításról és a radírozásról. A következő lépés az arctisztítás tökéletes befejezése, azaz a bőr tonizálása. Bár sokan megfeledkeznek róla, ez a kis lépés is nagy jelentőséggel bír a bőrápolási rutinunk további lépéseinek eredményessége szempontjából. A tonik feladata, hogy eltávolítsa a letisztító termék esetleges maradványait, beállítsa a bőr optimális pH-értéket. De egy jó minőségű, friss növényi kivonatokban gazdag tonik már önmagában is hidratálja vagy harmonizálja, nyugtatja a bőrt.

Nyári arcápolási rutin lépései – Tonizálás

Építsd be reggeli és esti arcápolási rutinodba is a tonizálást, hogy kellően felfrissítse arcodat és segítse a további hatóanyagok eredményesebb felszívódását. Tonikok közül ajánlott olyat választanod, ami vízmegkötő, gyulladáscsökkentő összetevőket is tartalmaz. Az alkoholtartamú, parfüm és illóolaj komponensű termékeket javasolt elkerülni, főleg akkor, ha érzékeny a bőröd.

Az optimális termék kiválasztása során a fentieken kívül figyelj arra is, hogy a bőrtípusodnak megfelelő kozmetikum mellett dönts.

Az alábbi tonikok közül garantáltan megtalálod azt, amelyik ragyogóvá varázsolja arcbőröd.

Solanie Fekete tonik

Alkoholmentes, hidratáló tonik, amely segít visszaállítani a bőr pH értékét. Ajánlott a zsíros, pattanásos, viszketésre hajlamos bőr tisztán tartására. Ehhez nyújtanak segítséget az ichtiol és a gyógynövény összetevői. A nyugtató hatású allantoin hatóanyag támogatja a bőr megújulásának folyamatát és megfelelő ápolást biztosít az érzékeny, irritált bőrnek.

Solanie Alkoholmentes tonik

Frissítő, alkoholmentes tonik, amely antibakteriális hatóanyagaival védelmet biztosít a baktériumok és vírusok ellen. Ezzel csökken az esély, hogy a bőr felületén gyulladások alakuljanak ki. Hidratál és kondicionál egyben.

Tipp: Borotválkozás vagy gyantázás után is használhatod bőrnyugtatás céljából, csökkentheti a szőrtüszőgyulladás kialakulását.

Solanie Hidratáló arctonik

Bőrfrissítő, alkoholmentes tonik, amely tisztító és hidratáló hatású. Nem irritál, így érzékeny bőrűeknek is ajánlott. Gyengéden távolítja el az arcról a rajta maradt szennyeződéseket, arctisztítót vagy arcradírt. Feszesítő és frissítő hatásával selymes tapintásúvá varázsolja a bőrt.

Solanie Szőlő-hialuron hidratáló tonik

Óvd meg bőröd értékes hidratációját az antioxidáns hatású hialuronsavat és organikus szőlővizet tartalmazó tonikkal. Az organikus szőlővíz ásványi anyagokban és nyomelemekben gazdag. Feltölti, energizálja a sejteket, semlegesíti a szabadgyököket. A hialuronsav hidratálja a bőrt, megakadályozza a kiszáradását a tisztítás során.

Solanie damaszkuszi rózsás és narancsvirágos aromavíz

Minden bőrtípusra ajánlott, nyugtató és regeneráló hatásúak. Hidratációjának köszönhetően segít megőrizni a bőr nedvességtartalmát. A nyári melegben könnyedén felfrissítheted magad két-három fújással és emellett bőrödet is ápolod vele.

Tipp: Hűsítő testpermetként ideális napozás utáni használatra is.

Logo