Solanie filozófia


Hozzáértőktől – hozzáértőknek 

A magyar kozmetikusok világszerte elismert szakemberek akik magas színvonalú elméleti és gyakorlati oktatásban részesültek és munkájukat kellő alapossággal végzik hazájukban és a világ különböző pontjain is. Lelkiismeretességük és a folyamatosan jobb termékek iránti vágyuk az, mely a SOLANIE termékcsaládot életre hívta, ötvözve a kozmetikus mesterek tapasztalataival és a fejlesztő mérnökök szakmai tudásával. Kreativitásuk olyan hiánypótló termékeket hívott és hív a mai napig is életre, melyek megkönnyítik és gazdaságosabbá teszik a hétköznapok kezeléseit maradéktalanul kielégítve a vendégek igényeit. 

A természet erejével

A SOLANIE termékek bázisösszetevői az ősidők óta használt Aloe vera és a ginkgo biloba. Az alaphatóanyagokon kívül számtalan értékes természetes hatóanyag, gyümölcs- és gyógynövénykivonat található meg a termékekben az adott bőrtípusnak megfelelően. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően napjaink divatos innovatív hatóanyagai, mint az arany, a kaviár és a hialuronsav is szerepelnek az új termékekben, a speciális formuláknak köszönhetően pedig gyors és látványos hatás érhető el.

A jövő kozmetikusai

A SOLANIE kiemelt célja a jövő kozmetikusainak támogatása, szakmai fejlődésük elősegítése. A sikerekre és elismerésre vágyó fiatal szakembereknek bemutatókkal, tanfolyamokkal és egy kizárólag a számukra összeállított kezdőcsomaggal segít a munkák megkezdéséhez szükséges vizsgák sikeres letételében, illetve az ezután következő karrierjük elindításában. A termékcsaládok átláthatósága és letisztultsága támogatja a szakembereket abban, hogy rövid idő alatt elsajátítsák a SOLANIE koncepciót és hatékonyan és gazdaságosan alkalmazzák a kozmetikai szalonokban.

Kiemelt termékbiztonság

A termékek európai színvonalú gyártástechnológia alapján készülnek Magyarországon, hazai vegyészmérnökök segítségével. Minden receptúra kifejlesztésénél a cél, hogy az összetevők a bőr által kiválóan tolerálható mennyiségben, maximális hatásfok mellett szerepeljenek és garantálják a kozmetikai kezelések eredményességét a kabin és a lakossági termékeken keresztül. Fontosnak tartjuk, hogy a speciális gyártói folyamatok révén termékeink megállják helyüket az igényes magyar kozmetikusok elvárásaival szemben és sikerrel reprezentálják hazánkat a nemzetközi piacon is.

 

© 2017 Alveola Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

X
X
Válassz!
Az adatvédelmi nyilatkozatot
megismertem és elfogadom.

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK