Vita White sorozat Szalonba

A Solanie legújabb Vita White termékei a bőrfehérítés és az anti-aging tökéletes harmóniáját kínálják a professzionális kozmetikus szakembereknek. A termékek tudatosan válogatott összetevőikkel nem csak az UV fény okozta pigmentelváltozások, hanem a legtöbbször bőrsérülések okozta gyulladások következtében kialakuló festékképzési rendellenességek kezelésére is kiválóan alkalmazhatóak.

A Vita White sorozat lelke egy speciális bőrfehérítő komplex, mely a pigmentképzési folyamat különféle stádiumaira hatva akadályozza a melanogenezist. Ezzel világosítva a melaninnal színezett bőrelváltozásokat, amelyek a fiataltól az idősebb korig okozhatnak problémákat.

A termékekben található A, C, E és B3 vitaminok erős, szinergens antioxidáns hatással bírnak, fokozzák a sejtek immunitását és védik a sejtfalat. Ugyanakkor segítenek a bőr természetes sejtreprodukciós folyamatának fenntartásában, az új bőrsejtek képzésében és ezáltal a bőr külső belső megújulásában is. A B3 vitamin, vagy más néven niacinamid ugyanakkor az A vitaminnal együtt tökéletes ránckezelő hatóanyagok is egyben, mely alapja bármilyen anti-aging kezelésnek.

© 2019 Alveola Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

X
X
Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK