Magyar Termék Nagydíj - 2014

2014 szeptember 3-án ünnepélyes keretek között vehette át Szóráth Tamás az Alveola Kft. ügyvezető igazgatója az Országházban a Solanie Argán növényi őssejtes sorozatot kiemelten minősítő Magyar Termék Nagydíjat.

A rangos elismerést kizárólag azon magyar cégek kaphatják, melyek saját területükön innovatív ötletekkel, a hazai piacot segítő és támogató, a vevők igényeit szolgáló stratégiával vannak jelen. A Solanie Argán növényi őssejtes sorozat ezen követelményeknek maradéktalanul felelt meg, hiszen már a fejlesztési fázisban is az egyedi hatásmechanizmus, a kiemelten bőrbarát formula és a szakemberek munkáját támogató gazdaságos ár voltak a legfőbb szakmai irányvonalak. A terméksorozat továbbá követi a Solanie azon hagyományát, mely komplett termékcsaládokra épít ezzel is könnyítve az eligazodást a termékek között.

A Magyar Termék Nagydíjat Szóráth Tamás ügyvezető igazgató Dr. Mengyi Roland úrtól, az Országgyűlés Gazdasági Bizottsága alelnökétől vehette át a Parlementben. A díjátadón részt vettek még az argán növényi őssejtes sorozat fejlesztésében részt vett szakmai csapat képviselői, akik az ötlettől a sorozat végleges arculatáig végezték a fejlesztési tevékenységet.

Ezúton köszönjük minden kedves partnerünknek, hogy hűségével támogatta a sorozat megszületését, illetve kollégáinknak, akik bár a díjátadón nem vehettek részt, de szorosan együtt dolgoztak a termékek fejlesztésében.  

Kiss Gabriella, Csordásné dr. Rónyai Erika, Szóráth Tamás, Dani Richard, Horváth Zsuzsanna 

© 2019 Alveola Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

X
X
Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK