Új hialuronsavas ultrahang gél a Solanie-tól

Nem is gondolnád, de az elektrokozmetikai kezelések egyik leggyakrabban használt anyagát azok a kontakt gélek jelentik, melyek megfelelő kapcsolatot biztosítanak a kezelőfej és a bőr között. Most a Solanie Basic sorozatában is elérhetővé vált az egyik, ha nem a leggyakoribb köztianyag az ultrahangos gél.

Egy elektrokozmetikai kezelés sikere nagyban azon múlik, hogy a bőrön alkalmazott eszköz által kibocsájtott, ultrahangos, elektromos, rádiófrekvenciás, elektromágneses hullámok milyen hatékonysággal képesek a bőrbe bejutni és ott a legmélyebb rétegekig lehatolni. Az eredményességben nem elhanyagolható azoknak a közti anyagoknak, vagy más néven kontaktgéleknek a szerepe, melyeket a bőr és a kezelőfej közé kell felvinni, hogy a különböző hullámok az általában akadályt képező légrétegen keresztül eljussanak a bőrig és ott a bőrbe hatolhassanak. A kozmetikusok nagy többsége ezeket az anyagokat bizonyos kozmetikumokkal is pótolni, helyettesíteni tudja, azonban a hatékony munkához nagy tisztaságú, homogén állagú gélek szükségesek, hogy a kontaktus összes fizikai paramétere teljesülni tudjon.

A Solanie legújabb hialuronsavas ultrahang gélje az elektrokozmetikával szemben támasztott legszigorúbb elvárások mindegyikének megfelel. Univerzális felhasználást tesz lehetővé, így az ultrahang mellett akár rádiófrekvenciás, elektroporációs, kavitációs vagy más direkt kontaktot követelő kezelésekhez is, mint például vákuummasszázs, vagy ingeráramos és interferencia áramos kezelés is jól alkalmazható. Nagy tisztaságú, gyártástechnológiájából adódóan teljesen homogén és minden poranyagtól mentes, így tökéletes kontaktust biztosít a kezelőfej és a bőr között. Különlegessége, hogy hozzáadott hialuronsavat is tartalmaz, így a kezelés közben a bőr vízmegkötő kapacitása folyamatosan fenntartható.

Amennyiben szeretnéd megtudni, hogy hogyan illeszd az új ultrahangos gélt meglévő kezelési sorodba, akkor látogass el a BeautyAkademia oldalára aktuális tanfolyami listánk megtekintéséhez.

© 2019 Alveola Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

X
X
Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK