Új bársony krém szeborreás bőrökre

Napjainkban a szeborreás bőr már nem csak a tinédzsereknek okoz gondot, hanem egyre inkább megjelenik a felnőtt korban is. Míg fiatalon leginkább a hormonális változás játszik szerepet kialakulásában, addig az idősebbeknél a koleszterinben gazdag étkezés, fogamzásgátló tabletták szedése, a szennyezett városi levegő, de például a tartós stressz is előidézhetik.

A Solanie legújabb terméke nem csak bőrre gyakorolt hatása miatt különleges, hanem a márka történetében először készült krém egy kozmetikus szakember által kitalált komplett receptúrából. A Pitó Éva kozmetikus mester által megálmodott bársonykrém több évtizedes tapasztalatot rejt magában a szeborreás bőrök kezeléséhez szükséges értékes hatóanyagokkal együtt. Nevéből adódóan a krém különlegesen lágy, gyorsan felszívódó formulával rendelkezik. Rendszeres használatával nyugtatja a bőrt és matt bőrállapot érhető el. Nappali használat mellett korpás és olajos szeborreás bőrök ápolására is ajánlott. A benne található fényvédőnek köszönhetően gátolja a káros szabadgyökök képződését. Különlegessége, hogy parabént és allergén illatösszetevőket sem tartalmaz.

Az új bársonykrémet lakossági és kabin kiszerelésben is megvásárolhatjátok webáruházunkban.

© 2019 Alveola Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

X
X
Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK