Solanie AHA peel termékek október 1-től

Igazán hiányzott már a Solanie termékek kínálatából egy olyan AHA sorozat, mellyel a bőrhámlasztást és bőrhalványítást professzionális módon tudják a szakemberek elvégezni. Az októberrel a régóta várt terméksorozat is megérkezik 8 kiváló termék formájában.

 

 

 

 

 

 

 

 

Az alfa-hidroxi-savas hámlasztás a kozmetikai kezelések közben alkalmazható kémiai peelingek csúcsát jelenti. Népszerűségüket magas hatásfokuknak és a kezelések közben jól kontrollálható hámlasztó képességüknek köszönhetik. A röviden csak AHA rövidítéssel ellátott termékek legtöbbször glikolsavat, tejsavat, citromsavat és egyéb savas kémhatású összetevőket tartalmaznak. Kevesen tudják, hogy hámlasztó képességük kizárólag egy szűk pH intervallumon belül működik csak és ezen pH fenntartása kiemelkedően fontos a kezelés kimenetele szempontjából.

A Solanie új AHA peel termékeinek alapját 3 eltérő erősségű alfa-hidroxi-savas szérum adja. Az 5-ös 15-ös és 25-ös szérumokkal a gyengébb hámlasztó hatástól az erősebbig haladhatunk így jutva egyre mélyebbre a bőrrétegekben. Az AHA peel maszkkal a kúrák sikerességét fokozhatjuk a hámlasztó hatás otthoni fenntartásával. A kezelések csúcsát a sorozat AHA peel szettje jelenti, mely egy speciális hatásmechanizmusra épül. A kezeléshez alkalmazott speciális AHA peel developer folyadékkal aktiválhatjuk a szett fátyolmaszkját, egyenletesen hámlaszthatjuk vele a bőrt, ugyanakkor bármelyik szérumot abban a szűk pH tartományban tarthatjuk, ahol a hámlasztó hatás a legintenzívebb. A szett különlegessége, hogy peeling mellett, halványításra is használhatjuk.

A termékeket október 1-től webshopunkban is megvásárolhatjátok.

© 2019 Alveola Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

X
X
Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK