Skin Nectar szérumok gazdaságos 30ml-es kiszerelésben

A kozmetikusok elvárásai egy egy bőrápoló termékkel kapcsolatosan nem csak a bőrre gyakorolt kiemelkedő hatásfokban testesülnek meg, hanem számukra éppoly fontos, az egy kezelésre eső egységnyi anyagköltség is. Az újonnan megjelent Solanie 30ml-es Skin Nectar szérumok a gazdaságosság jegyében születtek meg, de maradéktalanul teljesítik az ápolókkal szemben támasztott látványos bőrápoló hatást is.

A kozmetikákban a bőrproblémák célzott ápolásában fontos szerepük van a szérumoknak, azaz a koncentrált hatóanyag tartalmú ápolóknak. A gyakran csak egy egy fontosabb hatóanyagra épülő termékek magasabb százalékos arányban tartalmazzák fő összetevőjüket éppen ezért magasabb hatásfokot is garantálnak.

Önállóan a letisztított bőrre felvíve, de elektrokozmetikai eszközökkel mélyen abba bejuttatva fejtik ki hidratáló, feszesítő, energizáló, sejtmegújító, élénkítő, nyugtató, antioxidáns és számos más hatásukat.

A Solanie Skin Nectar sorozata a szakemberek elvárásainak megfelelően már 30ml-es gazdaságos kiszerelésben is kaphatóak:

Amennyiben bizonytalan vagy, hogy az új kiszerelésű Solanie Skin Nektar szérumokat hogyan használd és illeszd kabin kezeléseidbe, úgy látogass el a BeautyAkademia oldalára aktuális tanfolyami listánk megtekintéséhez.

© 2019 Alveola Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

X
X
Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK