Ónodi Eszter választása legyen a Te választásod is

Egy színésznő bőrápolási praktikáit ellesni mindig nagy öröm. A szépségének megőrzéséhez használt kozmetikumot birtokolni pedig óriási kiváltság. Próbáld ki te is Ónodi Eszter a Solanie szépségnagykövetének dedikált Szőlő-hialuron éjszakai krémjét és tapasztald saját bőrödön is a bőrmegújító szépségápolást.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Most limitált kiadásban Ónodi Eszter aláírásával ellátva vásárolhatod meg a Solanie Szőlő-hialuron sorozatának éjszakai krémjét, mely speciális TO Complex-e révén az antioxidáns folyamatokat támogatva képes a bőr sejtjeit védeni ezáltal a káros sejtkárosodásokat meggátolni. A krém összetevői között olyan korábban már bizonyított hatóanyagok is megtalálhatóak, mint az A-, C, és E-vitamin, melyek képesek a bőr immunitását fokozni, ugyanakkor annak egészséges bőrbarrierjét fenntartani.

A Solanie Szőlő-hialuron sorozatát Ónodi Eszter a megjelenéssel egy időben próbálhatta ki. Ismerkedjetek meg tapasztalataival az alábbi sorokban.

Mi volt az első gondolatod, amikor a kezedbe vetted az újdonságokat?

A szőlő eddig is az egyik nagy kedvencem volt, ezért nagyon örültem, hogy ezekben a termékekben minden benne van ebből a csodálatos gyümölcsből, ami jót tesz a bőrrel. Az illatába rögtön beleszerettem, mert azonnal a friss érett szőlő kellemes illatát juttatja eszembe. 

Lassan egy hónapja használod a termékeket. Milyen tapasztalataid vannak?

A Solanie Szőlő-hialuron termékek a lehető legjobbkor érkeztek számomra. Éppen egy új filmet forgatok, ami gyakran jár együtt éjszakázással, így elkél a segítség.  Eddig az ilyen időszakok megviselték a bőröm, a Szőlő- hialuron krémek viszont különösen hatékonyak a fáradt arcbőrre. Az antioxidáns hatás pedig valóban érezhető, mert élettel töltik fel a bőrt. 

Akkor megvannak az új kedvenceid?

Azt hiszem igen. Az idei nyáron nálam biztosan a Szőlő-hialuron lesz a kedvenc, mert nem csak a termékek hatása és az illata nyűgözött le, hanem a könnyű textúrák is nagyon szimpatikusak, mert a legnagyobb nyári melegben is jól fognak esni a bőrömnek. 

 

© 2019 Alveola Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

X
X
Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK