Megújult csomagolásban a Solanie exkluzív szettek

A pletykákat megerősítve új csomagolásban kerültek polcainkra a Solanie exkluzív Kaviár és Q10-es szettjei. A termékek már a márka új arculatát hordozzák, a beltartalom azonban mit sem változott. A szettek továbbra is a Solanie-tól elvárt magas minőségű kezeléseket kínálják a szakmai felhasználók számára.

A Solanie megszületése óta folyamatosan a kozmetikusok szakmai igényeihez igazította termékeit. Az évek során folyamatosan csiszolódó termékcsalád külalakjában és beltartalmában is változott, azonban a cél mindig is ugyanaz maradt. Szakmai felhasználók ötletei és igényei alapján inspirálódva olyan termékcsaládot alkotni, mely a kozmetikusok igényeit maradéktalanul  kielégíti.

Ezen törekvésnek eleget téve a most sorra kerülő exkluzív szettek is megújultak. A korábbi nagyobb helyigényű csomagolást egy kompaktabb a sorozat nevének megfelelő exkluzív doboz váltotta. A csomagok hatásmechanizmusa és fő felhasználási területe azonban nem változott. A Kaviár szett hidratáció vesztés, illetve a mimikai mozgások következtében kialakuló ráncok kezelésére szolgál. Orosz fekete kaviár kivonata gazdag ásványi anyagokban és nyomelemekben, a bőr rugalmasságáért felelős szöveteket megerősítve belülről támasztja meg a bőrt, így csökkentve a felszíni, vagy mélyebb ráncokat. A Q10 lifitng szett a sejtek energiatermelő folyamatait optimalizálva segíti az új, egészséges bőrsejtek képződését, ezáltal a bőralkotók megújítását. Energizálja a sejtmegújító folyamatokat, fokozza a bőr tömörségét, ezáltal feszességét.

Az új termékeket már nagykereskedelmi üzletünkben és webshopunkban» is megvásárolhatjátok.

 

© 2019 Alveola Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

X
X
Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK