Megújult csomagolásban a kaviár bőrifjító nappali krém

Az elmúlt évek során a Solanie termékek arculati frissítése az egész termékcsaládot érintette. A fiatalosabb, trendibb külső attraktívvá és könnyebben értékesíthetővé tette a termékeket. Egy azonban nem változott markánsan az elmúlt évek során, mégpedig az 50ml-es tégelyek zöldes, kék színe. Egészen eddig.

A SO 10601-es Kaviár Bőrifjító nappali krém az első képviselője a Solanie új frissülő arculatának, mely egy újabb markáns lépést készít elő a termékmárka életében. Az új gyöngyházfehér színű tégelyzárú kupak markánsan változtatja meg a márka arculatát és szépen lassan az egész sorozat fő motívuma lesz. Ezzel párhuzamosan változik a tégelyek feliratozási színe is trendibbé varázsolva a termékeket.

Az új csomagolású Kaviár bőrifjító krém beltartalma viszont mitsem változik. Továbbra is egy ásványi anyagokban és nyomelemekben gazdag vitaminbomba marad, melyet a stresszes bőrök áplására használhatunk vendégeinknél.

Az új csomagolású terméket már webshopunkban is megvásárolhatjátok.

 

© 2019 Alveola Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

X
X
Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK