Exkluzív interjú Ónodi Eszterrel a Solanie szépségnagykövetével

Most már visszavonhatatlanul itt a tavasz. A megújulás jegyében kérdeztük Ónodi Esztert a tavaszi bőrápolási szokásiról, ami nemcsak egyszerűen bőrápolást jelent, hanem külső-belső megújulást is.

A tavasz a méregtelenítés ideje. Milyen időközönként  szoktál megszabadulni a negatív energiáktól?

Igyekszem év közben is legalább rövid ideig méregtelenítő kúrákat tartani, de tavasszal erre mindig nagy hangsúlyt fektetek. Ilyenkor szigorúbban odafigyelek az étkezésemre, a folyadék bevitelre és a sportra fordított időt is próbálom növelni, ennek a hatékonyságát zsírégető masszázs krémmel próbálom fokozni. Többet vagyunk a családommal a szabadban és ez is hozzá segít a felfrissüléshez, megújuláshoz.

A méregtelenítés közben figyelsz arra, hogy a bőrödet is máshogy ápold? 

Mindenképpen figyelek a külső – belső ápolásra. Növelem a folyadékbevitelt, gyakrabban használok arc – és test peelinget, hogy az elhalt szarusejteket eltávolítsam így a méreganyagok is  könnyebben tudnak eltávozni a bőrön keresztül. Rendszeresen használok folyadékpótló szérumokat az arckrémem alá.

A mindennapos arcápolási rutin mivel egészül ki a méregtelenítés alatt?

Figyelek arra, hogy a termékek amiket használok támogassák ezt a folyamatot. A kedvencem a szőlős termékcsalád arcradírja, mert a peelingezés mellett antioxidánsokat tartalmaz ami késlelteti az öregedést és oxigénnel látja el a bőrt, így nemcsak egyszerűen arcradírként funkcionál, hanem egyben kiegészítő terméke is a szokásos arcápolási termékeimnek. Olyan lemosó tejet használok, amiben alga található (Organic Habzó lemosó) és ez anyagcsere fokozó hatású. Ezt használva jobban tudnak hatni a krémek amiket használok.

Van-e valamilyen speciális arcápoló amit tavasszal használsz?

A hétköznapokban is figyelek arra hogy fényvédőt tartalmazzanak a nappali arcápolóim. Ilyenkor a megnövekedett napsugárzásra sokszor érzékenyen reagál a bőröm, ezért fontos, hogy tartalmazzon a nappali krémem fényvédőt.

Összességében ilyenkor tavasszal lelkesen kezdek bele a méregtelenítésben és jól eső érzés, ahogy a szervezetem megújul, a bőröm felfrissül.

© 2019 Alveola Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

X
X
Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK