0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!
0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!

Az Alveola Solanie márkára vonatkozó Szalon Partner programja azon a már végzett, a szakmában dolgozó kozmetikus szakembereknek szól, akik ismerik, dolgoznak a Solanie márkával és stratégiai együttműködés keretében a jövőben is a márkával képzelik a munkájukat. A program a Solanie márkát még nem ismerő kozmetikusoknak is elérhető, azonban a Partnerszalon szerződés megkö-téséhez a márka képzési moduljainak alapjait el kell végezni, hogy a szerződni kívánó fél megfelelő tudással rendelkezzen a márkával kapcsolatban.

A Szalon Partner program célja,  dolgozó szakemberek olyan közösség tagjai legyenek, melyben együtt fejlődhetnek, megoszthatják szakmai tudásukat egymással és a Solanie védőszárnya alatt élvezhessék mindazon előnyöket, melyek a márka globális kommunikációs és nemzetközi üzleti stratégiája tartogat.

A program keretében minden szerződő partner kozmetikáját a Solanie márka arculatának megfelelően öltöztetjük fel. Segítséget nyújtunk az üzleti és kezelési tervek kialakításában, valamint dedikált kapcsolattartó révén segítséget nyújtunk a mindennapi üzletmenet sikeresebbé tételéhez.

Ki lehet Szalon Partner kozmetikus?

  • aki kozmetikus végzettséggel rendelkezik
  • aki regisztrált Solanie partner az Alveola Kft-nél
  • aki részt vett legalább a Solanie alaptanfolyamok valamelyikén (Bevezetés a Solanie szépségkoncepció világába alaptanfolyam, Szem körüli fekete karikák és ödémák hatékony kezelése tanfolyam)  és legalább egy továbbképző tanfolyam valamelyikén  (Solanie Mesopeptide - Bőrfiatalítás tűszúrás nélkül tanfolyam,  Ránckezelés és folthalványítás kompromisszumok nélkül tanfolyam,  Antioxidációval az öregedés ellen tanfolyam,  Arckontúr feszesítő - sejtaktiváló kezelések tanfolyam)

Amennyiben csatlakoznál a szalonprogramunkhoz, úgy elérhetőségediet küldd el a kapcsolati adatlapon keresztül, vagy írj e-mailt a következő címre: eszter.tamas@alveola.hu

 

Logo