0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!
0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!

Solanie Minta Szőlő-hialuron TO Complex éjszakai krém 3ml

SO11706M

Pihend ki a mindennapos fáradalmakat, és semlegesítsd a szabadgyökök sejtkárosító hatásait a Solanie Szőlő-hialuron TO Complex éjszakai krém mintánkkal. A különleges bőrápoló speciális TO Complex®-e kimagasló antioxidáns hatása révén óvja a bőr sejtjeit a környezeti ártalmak és stressz által okozott károsodástól. Mg-Relax® összetevője optimalizálja a sejtek energiatermelő folyamatait, ugyanakkor botox-szerű hatása révén csökkenti a mimikai izmok aktivitását, ezáltal simítja a bőrfelszínt és csökkenti a kisebb ráncokat.

799 Ft
A termék megvásárlása utána Önnek a lenti pont kerül jóváírásra 39 pont
  • Részletes leírás
  • Értékelés

Pihend ki a mindennapos fáradalmakat, és semlegesítsd a szabadgyökök sejtkárosító hatásait a Solanie Szőlő-hialuron TO Complex éjszakai krém mintánkkal. A különleges bőrápoló speciális TO Complex®-e kimagasló antioxidáns hatása révén óvja a bőr sejtjeit a környezeti ártalmak és stressz által okozott károsodástól. Mg-Relax® összetevője optimalizálja a sejtek energiatermelő folyamatait, ugyanakkor botox-szerű hatása révén csökkenti a mimikai izmok aktivitását, ezáltal simítja a bőrfelszínt és csökkenti a kisebb ráncokat. Gazdag A-, C-, és E- vitaminban. Használatával a bőr újra éled, hidratált és kipihent lesz.

Használat: Vidd fel a megtisztított bőrre esti szépségápolási rutinod részeként. Oszlass el 1-2 borsószemnyit az arcbőrön, majd gyengéden masszírozd be a bőrbe. Szembe ne kerüljön! Gyermekek elől elzárva tartandó!

Az értékeléshez, be kell jelentkeznie!
  • További információ
Ajánlott bőrtípus:
Minden bőrtípus
Funkció:
Anti-oxidáns,
Bőrfiatalítás,
Feszesítés,
Öregedésgátlás,
Ránctalanítás,
Rugalmasítás,
Sejtregenerálás,
Táplálás
Összetétel:
Állatokon nem tesztelt,
Ásványi olajmentes,
Parabénmentes,
Szilikon olajmentes,
Színezékmentes,
VEGAN
Szélesség:
6
Magasság:
0.1
Súly:
4 g
Logo