0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!
0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!

Solanie Minta Szőlő-hialuron habzó lemosó gél 3 ml

SO11703M

Szabadulj meg a bőrödet érő mindennapos stressz okozta károsodásoktól a Solanie Szőlő-hialuron habzó lemosó géljével. Antioxidáns hatásával már a tisztítási fázisnál védi a bőr sejtjeit az oxidatív sejtkárosodástól. Organikus szőlővíz összetevője, gazdag ásványi anyagokban és nyomelemekben. Feltölti, energizálja a sejteket és semlegesíti a szabadgyököket.

599 Ft
A termék megvásárlása utána Önnek a lenti pont kerül jóváírásra 29 pont
  • Részletes leírás
  • Értékelés

Szabadulj meg a bőrödet érő mindennapos stressz okozta károsodásoktól a Solanie Szőlő-hialuron habzó lemosó géljével. Antioxidáns hatásával már a tisztítási fázisnál védi a bőr sejtjeit az oxidatív sejtkárosodástól. Organikus szőlővíz összetevője, gazdag ásványi anyagokban és nyomelemekben. Feltölti, energizálja a sejteket és semlegesíti a szabadgyököket. Cukortenzidekben gazdag habzó formulája a benne található lipoaminosavval kíméletesen puhítja a bőrt és fellazítja a bőrön található szennyeződéseket.

Használat: Használd a bőrön felhalmozódó és a pórusokban megülő szennyeződések eltávolításához mindennapos szépségápolási rutinod részeként. Kis mennyiséget oszlass el az arcbőrön, majd habosítsd fel langyos vízzel azt, és gyengéden mosd át az arcbőrt vele. Szembe ne kerüljön! Gyermekek elől elzárva tartandó!

Az értékeléshez, be kell jelentkeznie!
  • További információ
Ajánlott bőrtípus:
Érzékeny,
Idősődő,
Kombinált,
Minden bőrtípus,
Normál,
Száraz,
Zsíros / Problémás
Funkció:
Anti-oxidáns,
Hidratálás,
Nyugtatás,
Tisztitás
Összetétel:
Állatokon nem tesztelt,
Allergén illlatmentes,
Ásványi olajmentes,
Parabénmentes,
SLS,
Szilikon olajmentes,
Színezékmentes,
VEGAN
Szélesség:
6
Magasság:
0.1
Súly:
47 g
Logo