0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!
0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!

Szűrés

Ár
0 Ft
16 999 Ft
Funkciók
Termék családok
Bőrtípus
Hatóanyag
5 találat

EGY CSEPPNYI LUXUS AZ ARANY KATALIZÁLÓ HATÁSÁVAL

Már az ősi egyiptomiak is használták az arany bőrmegújító hatását szépségrituáléik során. Az arannyal ugyanis nem csak az uralkodóknak járó nemes fém kiváltságát adták meg, de fontos szerepet tulajdonítottak neki a bőr fiatalságának megőrzésében is. Az arany a mai napig az exkluzív szépségápolás része és azóta a tudomány is bizonyította bőrszépítő hatását. A nemesfém szemcséi ugyanis katalizátorként hatnak a krémekben alkalmazott hatóanyagokra és magára a bőrre is. A sorozat termékeiben az amerikai Mesogold 99,99%-os tisztaságú, 24 karátos színaranyból elektrolízissel előállított kisméretű szemcséit használjuk. Alkalmazásával fokozhatjuk az élettani folyamatokat, támogathatjuk a bőr önregeneráló képességét,  javíthatjuk a salakanyagok kiürülését, hozzájárulhatunk a szabadgyökök semlegesítéséhez, javíthatjuk a vízmegkötés, elősegítve ezzel a hidratációt és segíthetjük a kollagén és a hialuronsav bejutását.

5 találat
Hírek
KARÁCSONYI AJÁNDÉKCSOMAG AJÁNLÓ

A bőrápolás során fontos szerepet játszik, hogy az alkalmazott termékeket hogyan kombináljuk. A maximális hatás elérése érdekében az egyes termékek összehangolása kulcsfontosságú szerepet tölt be, így erre is hangsúlyt kell fektetnünk, ha igazán hatásos eredményt szeretnénk elérni.

A legjobb nyári hidratáló összetevők a kozmetikai termékekben – ezeket keresd, ha igazán jót akarsz bőrödnek!

A nyári hónapokban bőrünknek különösen fontos, hogy megfelelő hidratálást és ápolást kapjon. A hidratálás nem csupán a bőr egészségét és megjelenését javítja, de segít megelőzni az öregedés jeleinek kialakulását is. A meleg időjárás, a napfény és a száraz levegő könnyen kiszáríthatják a bőrt, ezért érdemes olyan kozmetikai termékeket választani, amelyek hatékony hidratáló összetevőket tartalmaznak.

JOY PRIX DE BEAUTÉ DÍJAT NYERT A SOLANIE BB KRÉM HIALURONSAVVAL ÉS FÉNYVÉDŐVEL

Idén nyáron először mérettették meg magukat a legnagyobb világmárkák szezonális termékei a JOY Prix de Beauté - Summer edition szépségnagydíjért. Igazán büszkék vagyunk, hiszen a Solanie BB krém hialuronsavval és fényvédővel a fesztivál kedvence kategóriában 3. helyezést ért el!

Nyári arcápolási rutin lépései – Szérum használat

Az előző blog bejegyzéseinkben a nyári arcápolási rutin első három lépéséről olvashattál. Ezek voltak az arc letisztítása, radírozása és tonizálása. A további cikkekben már az arcbőr hidratálásáról, táplálásáról lesz szó, ami különösen fontos a nyári hónapokban. A nyári arcápolási rutin soron következő lépése a szérum használat. Hogy miért is érdemes rendszeresen használni a szérumokat?

Nyári arcápolási rutin lépései – Tonizálás

Korábbi cikkeinkben már volt szó a nyári arcápolási rutin első két lépéséről, a letisztításról és a radírozásról. A következő lépés az arctisztítás tökéletes befejezése, azaz a bőr tonizálása. Bár sokan megfeledkeznek róla, ez a kis lépés is nagy jelentőséggel bír a bőrápolási rutinunk további lépéseinek eredményessége szempontjából. A tonik feladata, hogy eltávolítsa a letisztító termék esetleges maradványait, beállítsa a bőr optimális pH-értéket. De egy jó minőségű, friss növényi kivonatokban gazdag tonik már önmagában is hidratálja vagy harmonizálja, nyugtatja a bőrt.

Logo