0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!
0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!

30 éves vagy? Most érdemes igazán oda figyelned a bőrápolásra!

30 évesen már nem a pattanásoktól kell tartanod, hanem a mélyebb barázdák és mimikai ráncok kialakulásától, ugyanis ezek ebben a korban jelentkeznek először. Ha eddig nem is tetted, most itt az ideje, hogy komolyabb figyelmet fordíts a bőrápolásra!

30 éves vagy? Most érdemes igazán oda figyelned a bőrápolásra!

30 éves kortól a bőr veszít rugalmasságából, a vérkeringés és az anyagcsere-folyamatok elkezdenek lelassulni, az arcod veszít ragyogásából. Megjelenhetnek az apróbb ráncok és a karikák a szem alatt. A harmincas évekre csökken a szervezet kollagén- és elasztin termelése, így az arc kezd veszíteni rugalmasságából is, ami a két legfontosabb fehérje a bőr fiatalságának szempontjából. A hidratáláson túl ilyenkor már a tápláláson és a célzott problémamegoldáson is erős a hangsúly.

A bőr hámlasztása és megújítása nagyon fontos része a bőrápolásnak. Érdemes az AHA savakhoz nyúlnod, melyeket érzékeny bőrödre is bátran használhatsz. A benne található hatóanyagok megújítják, megfiatalítják a bőröd és az utánuk használt hatóanyagok felszívódása nagyban megsokszorozódik. Az AHA savat érdemes este, lefekvés előtt használnod, mert fényérzékennyé teheti bőröd.

 

A bőr táplálása, a szervet külső és belső ápolásán múlik. Nem győzzük hangsúlyozni milyen fontos ez, erről volt egy korábbi cikkünk, melyben Szabó Gabriella kozmetikusmestert kértük meg, hogy ossza meg veled a legfontosabb tudnivalókat. Ezt a cikkünket itt éred el: SZABÓ GABRIELLA KOZMETIKUSMESTER ŐSZI BŐRÁPOLÓ TANÁCSAI 

Az egészséges és szép bőr titka a bőrtípusnak és bőrproblémának megfelelő pakolás és szérum, amik antioxidánsokkal látják el a bőrt és mélyen hidratálják.

Az arcápolásod egészítsd ki az ásványokból készült beauty tool-kal, melyek biztonságosan használhatóak otthon is. A Gua Sha kövekkel és arcrollerekkel végzett holisztikus masszázs mozdulatok (és a hozzá használt megfelelő hatóanyagok kombinációkkal) az arcbőrt feszesebbé, tónusosabbá teszik, mérséklik a ráncokat, a szemkörüli karikák és duzzanatok is eredményesen kezelhetőek velük. Ha helyesen és rendszeresen használod őket tartós arcfeszsítő hatásukat Te is észre fogod venni bőrödön.  

A helyes használatról írtunk korábban, olvasd el cikkünket: AZ ARCROLLEREK ÉS GUA SHA KÖVEK HELYES HASZNÁLATA

Hatóanyagok

Anitoxidánsok:

Az antioxidáns-tartalmú krémek segítik bőröd megvédeni a káros szabadgyököktől, így a korai öregedéstől is. Az összetevők között keresd a szőlőmagolajat, a A-, C- és E-vitaminokat, ferulinsavat, niacinamidot és a zöld teát.

A-vitamin:

Az A-vitamin, más néven retinol a pigmentfoltok halványításában bajnok, szuper bőrfeszesítő és az üde bőr elérésében is hű társad lesz.

Logo