0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!
0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!

Az arcrollerek és Gua Sha kövek helyes használata

A Solanie újdonságai között megtalálhatóak az arcrollerek és Gua Sha kövek. A különleges ásványokból készült beauty tool-okkal végzett helyes és rendszeres masszázstechnikával a bőr megfiatalodik, szemkörüli ödémák is eredményesen kezelhetőek vele. A látványos eredmények alapja az arcrollerek és Gua Sha kövek helyes használatán múlik. 

Az arcrollerek és Gua Sha kövek helyes használata

Nem csoda, hogy ekkora népszerűségnek örvendenek a féldrága kövekből készült masszázs eszközök. A Gua Sha kövek és arcrollerek csökkentik az arc izmainak feszültségét, anyagcsere fokozó és nyirokkeringés élénkítő hatásúak. A manuális lifting masszázstechnika mozdulatok elsajátításával (és a hozzá használt megfelelő hatóanyagok kombinációkkal) az arcbőr feszesebbé, tónusosabbá válik, a ráncok mérséklődnek, a szemkörüli karikákat és duzzanatokat is eredményesen kezelhetőek vele.
Nézzük meg, hogyan kell helyesen használni!

Kellemes relaxáció és gyengéd masszírozás az arcrollerekkel:

Látványos eredmény a Gua Sha kövekkel:

Az arcrollerek és Gua Sha kövek a legismertebb ásványokból készülnek, vagyis a jade kőből és a rózsakvarcból. Ezeknek a holisztikus tulajdonságaik (az a gyógyítási mód, melynél a teljességre törekszenek: a test - lélek - szellem egységének figyelembevételével) kihatnak az emberi szervezetre, tárolják, sugározzák a pozitív energiájukat. A kristályok harmonizáják az energiarendszerünket (aktiválják a csakrákat) és képesek magukba gyűjteni, raktározni, továbbítani és koncentrálni a testünkben áramló energiákat.

Masszírozd fiatalra bőröd, kellemes bőrápolást kívánunk!

Logo