0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!
0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!

Solanie Aroma Sense Fókusz illóolaj keverék 30ml - Pure Ideas

SO23054

Tisztítsd a gondolataidat és élesítsd az elmédet ezzel az éberségfokozó illóolaj-kombinációval, melyet 100%-os tisztaságú illóolajokkal alkottunk.

3 799 Ft
A termék megvásárlása utána Önnek a lenti pont kerül jóváírásra 189 pont
  • Részletes leírás
  • Értékelés

Tisztítsd a gondolataidat és élesítsd az elmédet ezzel az éberségfokozó illóolaj-kombinációval, melyet 100%-os tisztaságú citrom, borsmenta, indiai citromfű, gyömbér és ciprus illóolajokkal alkottunk. Hozzásegít a mentális éberséghez és a koncentrálóképesség fokozásához, akár a napi tanulási folyamatban is. Energizáló és élénkítő környezetet teremt, amely inspiráló, motiváló és lelkesítő pozitív érzetet nyújt. Kreatív légkört biztosít, melyben könnyebben elvégezhetjük feladatainkat.

Használat:

Aromapárologtatóba vagy elektromos diffúzorba adjon a vízhez 3-8 cseppet. Száraz inhalációhoz tegyen 1-2 cseppet papírzsebkendőre, és lélegezze be az illatot az orrtól 2-3 cm-re.

Összetevők:                                                                                                      Lemon Oil, Peppermint Oil, Lemongrass Oil, Ginger Oil, Cypress Oil

természetes illóolajösszetevők: Limonene, Citral, Linalool, Geraniol, Citronellol, Eugenol

Bőrszenzibilizáló anyagokat tartalmaz. A természetes összetevők miatt a termék illata és színe enyhén változhat, opálosság vagy üledék megjelenése nem jelent minőségi problémát.

Ezt értékeled: Solanie Aroma Sense Fókusz illóolaj keverék 30ml - Pure Ideas
Értékelés
Vélemény
Becenév
  • További információ
Funkció:
Energetizálás,
Inspirálás,
Motiválás
Összetétel:
Állatokon nem tesztelt,
VEGAN
Szélesség:
4.6 cm
Magasság:
10 cm
Súly:
85 g
Hossz:
4.6 cm
Logo