0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!
0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!

Szűrés

Ár
0 Ft
17 499 Ft
Funkciók
Termék családok
Bőrtípus
Hatóanyag
10 találat

TŰSZÚRÁS NÉLKÜL, MÉGIS A MEZOTERÁPIÁS TŰSZÚRÁS HATÉKONYSÁGÁT ÉLVEZVE

 A termékcsalád a bőr számára létfontosságú peptidek változatos hatásait kombinálja a kozmetikai kezelések csúcsát jelentő mezoterápiás hatásmechanizmussal. Mindezt 3 egyszerű lépésben a bőr átjárhatóságának fokozásától, a bőrtípusnak megfelelő célzott bőrápoló és bőrfiatalító hatáson keresztül a teljes mezoterápiás élményt biztosító aktiválásig. A növényekből szintetizált peptidek lehetőséget nyitnak arra, hogy a bőrt a kozmetikai kezelések során sejtszinten támogassák strukturáló, regeneráló folyamataiban. Szuperkomplexeinkhez felhasznált peptidjeink: NEODERMYL®, MATRIXYL 3000®, TELANGYN®, RUBIXYL®, ARGIRELINE®, LEUPHASYL®.

10 találat
Hírek
KARÁCSONYI AJÁNDÉKCSOMAG AJÁNLÓ

A bőrápolás során fontos szerepet játszik, hogy az alkalmazott termékeket hogyan kombináljuk. A maximális hatás elérése érdekében az egyes termékek összehangolása kulcsfontosságú szerepet tölt be, így erre is hangsúlyt kell fektetnünk, ha igazán hatásos eredményt szeretnénk elérni.

JOY PRIX DE BEAUTÉ DÍJAT NYERT A SOLANIE BB KRÉM HIALURONSAVVAL ÉS FÉNYVÉDŐVEL

Idén nyáron először mérettették meg magukat a legnagyobb világmárkák szezonális termékei a JOY Prix de Beauté - Summer edition szépségnagydíjért. Igazán büszkék vagyunk, hiszen a Solanie BB krém hialuronsavval és fényvédővel a fesztivál kedvence kategóriában 3. helyezést ért el!

Botox hatású Solanie 3 Peptides Mezoterápiás sorozat

A tű nélküli mezoterápiás kozmetikai termékcsalád olyan 3 Peptidre épülő szuperkomplexet tartalmaz, amelyek a tűszúrás mélységében hatnak és az adott bőrproblémák gyökerére fókuszálva képesek a bőrtüneteket mérsékelni. Fiatalítanak, ránctalanítanak, sejtmegújító és regeneráló hatásúak. 

Nyári arcápolási rutin lépései – Szérum használat

Az előző blog bejegyzéseinkben a nyári arcápolási rutin első három lépéséről olvashattál. Ezek voltak az arc letisztítása, radírozása és tonizálása. A további cikkekben már az arcbőr hidratálásáról, táplálásáról lesz szó, ami különösen fontos a nyári hónapokban. A nyári arcápolási rutin soron következő lépése a szérum használat. Hogy miért is érdemes rendszeresen használni a szérumokat?

Nyári arcápolási rutin lépései – Tonizálás

Korábbi cikkeinkben már volt szó a nyári arcápolási rutin első két lépéséről, a letisztításról és a radírozásról. A következő lépés az arctisztítás tökéletes befejezése, azaz a bőr tonizálása. Bár sokan megfeledkeznek róla, ez a kis lépés is nagy jelentőséggel bír a bőrápolási rutinunk további lépéseinek eredményessége szempontjából. A tonik feladata, hogy eltávolítsa a letisztító termék esetleges maradványait, beállítsa a bőr optimális pH-értéket. De egy jó minőségű, friss növényi kivonatokban gazdag tonik már önmagában is hidratálja vagy harmonizálja, nyugtatja a bőrt.

Logo