0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!
0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!

Solanie Szőlő-hialuron bőrfiatalító csomag törölközővel

SO10015.1

A nagyvárosi életmód és a környezeti ártalmak következtében kialakuló oxidatív stressztől védheted meg bőröd Szőlő-hialuron szettünkkel. Különleges TO Complex összetevőjével nem csak a bőr sejtjeire káros szabadgyököket képes semlegesíteni, hanem hialuronsav hatóanyagával hatékony hidratáló és öregedésgátló szett is egyben.

10 599 Ft
Értesítésk kérek ha a termék újra elérhető!
A termék megvásárlása utána Önnek a lenti pont kerül jóváírásra 105 pont
  • Részletes leírás
  • Értékelés

A Solanie új Szőlő-hialuron bőrfiatalító szettje Magyarország természeti kincseit hívja segítségül a bőr sejtjeinek védelméhez és a bőr megfiatalításához. A termékekben található különleges TO Complex egyedülálló antioxidáns hatással bír, így védve a bőrt a külső környezeti hatásoktól és segítve regenerációját a káros szabadgyökökkel szemben. A szett a bőrápolás legfontosabb fázisaihoz a tisztításhoz egy különleges habzó lemosót kínál, amely a bőr kiszárítása nélkül tisztítja meg annak felszínét. Az antioxidáns védelemhez pedig egy könnyű krémgél és egy szemránckrém segít, mely különleges formulájukból adódóan gyorsan szívódik fel a bőrbe és fejti ki bőrvédő, bőrmegújító hatását.

A szett tartalma:

Solanie SO11703 Szőlő-hialuron habzó lemosó gél 150ml Solanie SO11705 Szőlő-hialuron TO Complex krémgél 50ml Solanie SO11707 Szőlő-hialuron TO Complex szemránckrém 15ml

Használata: Reggel és este, az előzetesen megtisztított tenyérbe öntsön a Szőlő hialuron habzó lemosóból kis mennyiséget , majd langyos vízzel habosítsa fel a tenyerében. A lágy habot vigye fel a benedvesített arcra a szemkörnyéket kihagyva, 20-30 másodpercig gyengéden masszírozza át vele a bőrt, majd alaposan öblítse le, és finoman törölje szárazra a bőrt. Utána fél pumpányi Szőlő hialuron TO Complex szemránckrémet ujjai begyével, finom ütögető mozdulatokkal masszírozza be a szemkörnyéke területén. Befejezésül alkalmazza a Szőlő hialuron TO Complex krémgélt. Borsónyi mennyiséget, lágy mozdulatokkal egyenletesen oszlassa el az arcán.

Solanie Szőlő-hialuron szett vásárlásakor + ajándék törölközővel lepünk meg!

Az értékeléshez, be kell jelentkeznie!
  • További információ
Hatóanyag:
Szőlő
Ajánlott bőrtípus:
Érzékeny,
Idősődő,
Száraz
Funkció:
Anti-oxidáns,
Bőrfiatalítás,
Feszesítés,
Nedvességmegőrzés,
Öregedés gátlás,
Öregedésgátlás,
Ránctalanítás,
Rugalmasítás,
Sejtregenerálás
Összetétel:
Asványi olaj mentes,
Ásványi olaj mentes,
Parabén mentes,
Parabénmentes,
Szilikon olaj mentes,
Szilikonolaj mentes,
Színezőanyag mentes,
Vegán
Súly:
673 g
Logo