0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!
0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!

Solanie Szőlő-hialuron bőrfiatalító szett törölközővel

SO10015-1

A nagyvárosi életmód és a környezeti ártalmak következtében kialakuló oxidatív stressztől védheted meg bőröd Szőlő-hialuron szettünkkel. Különleges TO Complex összetevőjével nem csak a bőr sejtjeire káros szabadgyököket képes semlegesíteni, hanem hialuronsav hatóanyagával hatékony hidratáló és öregedésgátló szett is egyben.

19 999 Ft
A termék megvásárlása utána Önnek a lenti pont kerül jóváírásra 999 pont
  • Részletes leírás
  • Értékelés

A Solanie új Szőlő-hialuron bőrfiatalító szettje Magyarország természeti kincseit hívja segítségül a bőr sejtjeinek védelméhez és a bőr megfiatalításához.
A termékekben található különleges TO Complex egyedülálló antioxidáns hatással bír, így védve a bőrt a külső környezeti hatásoktól és segítve regenerációját a káros szabadgyökökkel szemben.

A szett a bőrápolás legfontosabb fázisaihoz a tisztításhoz egy különleges habzó lemosót kínál, amely a bőr kiszárítása nélkül tisztítja meg annak felszínét.
Az antioxidáns védelemhez pedig egy könnyű krémgél és egy szemránckrém segít, mely különleges formulájukból adódóan gyorsan szívódik fel a bőrbe és fejti ki bőrvédő, bőrmegújító hatását.

A szett tartalma:

  • Solanie SO11703 Szőlő-hialuron habzó lemosó gél 150ml
  • Solanie SO11705 Szőlő-hialuron TO Complex krémgél 50ml
  • Solanie SO11707 Szőlő-hialuron TO Complex szemránckrém 15ml
  • AJÁNDÉK Solanie törölköző

Használata: Reggel és este, a napi bőrápolásként az előzetesen megtisztított tenyeredbe önts a Szőlő hialuron habzó lemosóból kis mennyiséget, majd langyos vízzel habosítsd fel. A lágy habot vidd fel a benedvesített arcra a szemkörnyéket kihagyva, 20-30 másodpercig gyengéden masszírozd át vele a bőrt, majd alaposan öblítsd le, és finoman töröld szárazra a bőrt.
Utána fél pumpányi Szőlő hialuron TO Complex szemránckrémet ujjaid begyével, finom ütögető mozdulatokkal masszírozzd be a szemkörnyéked területén.
Befejezésül alkalmazzd a Szőlő hialuron TO Complex krémgélt. Borsónyi mennyiséget, lágy mozdulatokkal egyenletesen oszlass el az arcbőrön.

Solanie Szőlő-hialuron szett vásárlásakor + ajándék törölközővel lepünk meg!

Ezt értékeled: Solanie Szőlő-hialuron bőrfiatalító szett törölközővel
Értékelés
Vélemény
Becenév
  • További információ
Hatóanyag:
Ajánlott bőrtípus:
Minden bőrtípus
Funkció:
Bőrfiatalítás,
Feszesítés,
Nedvességmegőrzés,
Öregedésgátlás,
Ránctalanítás,
Regenerálás
Súly:
673 g
Logo