0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!
0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!

Új karácsonyi szettek, melyekkel már az ünnepekre készülhetsz

4 új Solanie szettel teheted még szebbé magad és szeretteid hétköznapjait az ünnepi szezonban. A szakértőink által a legyakoribb bőrproblémákhoz összeválogatott termékkombinációk nem csak hatékonyak, de az adott problémához legideálisabb összeállításban szerepelnek, így segítve az otthoni szépülést. Mindezt egy ajándék Solanie törölközővel kiegészítve.

Új karácsonyi szettek, melyekkel már az ünnepekre készülhetsz

Újdonságaink a pattanásos, az alulhidratált, az öregedő és a regenerációra szoruló bőrök ápolásában nyújtanak tökéletes megoldást. Mégpedig úgy, hogy az adott arckezeléshez legideálisabb, szinergens termékkombinációkat tartalmazzák, hogy neked ne kelljen azok összeválogatásával foglakozni.

A Solanie bőrtisztító csomagja a pattanásos, kombinált, olajosan fénylő bőrök megfelelő letisztításában tud a segítségedre lenni. A szettben megtalálható fekete szappan és fekte tonik faggyúoldó, antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatásával mattítja a bőrt, normalizálja annak működését. A Niacin krém pedig megfelelően hidratálja és táplálja azt.

A Solanie Hydra Base csomagja egy igazi 2 az 1-ben szett, mellyel egyrészt hidratálhatod a bőrt, másrészt megfelelő sminkalapot készíthetsz vele. Míg a tonik a bőr ideális pH értékét állítja vissza és előkészíti a bőrt a további ápolásra, addig a hidratáló szérum és gélmaszk megfelelő nedvességgel látja el azt. Az bőrápolást a liposzómás hidratáló krém koronázza meg, mely a bőrbe zárja a bevitt értékes hatóanyagokat és nedvességet.

A Solanie Szőlő-hialuron szettje az öregedő bőrök megmentője. Növényi összetevőkből megalkotott antioxidáns TO Complex-e védi a bőr sejtjeit az oxidatív károsodástól. Hozzáadott hialuronsav hatóanyaga pedig biztosítja, hogy a bőr annyi vizet kössön meg, amennyit csak képes. Míg a csomagban megtalálható tonik a bőr ideális pH értékéért és annak immunitásáért felel, addig a krémgél az arc, a szemránckrém pedig szem körüli érzékeny terület hatékony ápolását és az öregedési tünetek mérséklését biztosítja.

A Solanie AHA Peel szettje bármely bőrtípust képes megfiatalítani életkortól függetlenül. A termékek alapját adó alfa-hidroxi sav (AHA) hámoldó hatása révén nem csak a ráncokat képes simítani, hanem a bőr színbeli eltéréseit is harmonizálni, a pigmentfoltokat halványítani. Még a szérum erősebb hámlasztó hatással bír és nappal tudod használni, addig az éjszakai krém alvás közben képes a bőrt megfiatalítani. A szettben a megfelelő bőrápolási élményhez egy fényvédőt is találsz, mert ha hámlasztasz, akkor bőröd védened kell a napfény káros UV sugaraitól.

Logo