0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!
0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!

Új karácsonyi szettek, melyekkel már az ünnepekre készülhetsz

Solanie bőrápoló szettjeinkkel még szebbé teheted magad és szeretteid hétköznapjait az ünnepi szezonban. A szakértőink által a legyakoribb bőrproblémákhoz összeválogatott termékkombinációkat tartalmazó csomagok nem csak hatékonyak, de az adott bőrtípushoz legideálisabbak is, így segítve az otthoni szépülést. Mindezt egy ajándék Solanie törölközővel kiegészítve.

Új karácsonyi szettek, melyekkel már az ünnepekre készülhetsz

Szettjeinkkel egy csapásra ránctalaníthatod, feszesítheted, táplálhatod, regenerálhatod, tisztíthatod és hidratálhatod bőrt. Mindezt az adott arckezeléshez legideálisabb, szinergens termékkombinációkkal, hogy neked ne kelljen a polcok előtt állva azok összeválogatásával bajlódni.

A Solanie MesoPeptide (SO10031) csomagja a kozmetikákban használatos Botox szerű összetevőkkel képes mimikai ráncaid minimalizálni és bőröd felszínét kisimítani. A szettben megtalálható micellás sminklemosó és enzim peeling a bőrfelszín megtisztítása mellett annak átjárhatóságát is fokozza, így segítve az értékes hatóanyagok hasznosulását. A Perfect Relax elixír peptides szuperkomplexével gátolja a mimikai mozgásokért felelős idegek kommunikációját, így csökkentve a ráncok mélységét.

Az Argán Növényi Őssejtes (SO10011) bőrfiatalító szett bőrsejtjeid frissen tartásával segít fiatalos szépséged megőrzésében és megtartásában. A csomagban megtalálható micellás arc- és sminklemosó segít, hogy bőröd hatékonyan tisztísd meg a nap közben felgyülemlő olajos szennyeződésektől és sminkmaradványoktól. Az Argán növényi őssejtes éjszakai krém és Renew szérum ezzel párhuzamosan pedig bőröd saját őssejtjeinek vitalizálásával belülről újítja meg bőröd.

A Solanie Arany ránctalanító (SO10010) csomag luxus kényeztetést és maradéktalan hidratáló hatást biztosít az öregedő bőröknek. A csomagban megtalálható egyik legnépszerűbb peeling termékünk a Mangó rizs AHA radír mechanikai és kémiai hámlasztó hatásával segít eltávolítani az elhalt szarusejteket és szennyeződéseket. Az utána alkalmazott Arany hidratáló éjszakai krém és hialuronsav szérum, pedig maximális nedvességpótlást biztosít bőrödnek a 24 karátos aranyoldat aktiváló hatásával.

A Solanie bőrtisztító (SO10013) szett a pattanásos, kombinált, olajosan fénylő bőrök megfelelő letisztításában tud a segítségedre lenni. A szettben megtalálható fekete szappan és fekte tonik faggyúoldó, antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatásával mattítja a bőrt, normalizálja annak működését. A Niacin krém pedig megfelelően hidratálja és táplálja azt.

A Solanie Hydra Base (SO10022) csomagja egy igazi 2 az 1-ben szett, mellyel egyrészt hidratálhatod a bőrt, másrészt megfelelő sminkalapot készíthetsz vele. Míg a tonik a bőr ideális pH értékét állítja vissza és előkészíti a bőrt a további ápolásra, addig a hidratáló szérum és gélmaszk megfelelő nedvességgel látja el azt. Az bőrápolást a liposzómás hidratáló krém koronázza meg, mely a bőrbe zárja a bevitt értékes hatóanyagokat és nedvességet.

A Solanie Szőlő-hialuron (SO10015.1) szettje az öregedő bőrök megmentője. Növényi összetevőkből megalkotott antioxidáns TO Complex-e védi a bőr sejtjeit az oxidatív károsodástól. Hozzáadott hialuronsav hatóanyaga pedig biztosítja, hogy a bőr annyi vizet kössön meg, amennyit csak képes. Míg a csomagban megtalálható tonik a bőr ideális pH értékéért és annak immunitásáért felel, addig a krémgél az arc, a szemránckrém pedig szem körüli érzékeny terület hatékony ápolását és az öregedési tünetek mérséklését biztosítja.

Logo