0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!
0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!

Szűrés

Ár
0 Ft
16 199 Ft
Funkciók
Termék családok
Bőrtípus
Hatóanyag
8 találat

RÁNCSIMÍTÁS, BŐRMEGÚJÍTÁS, FESZESÍTÉS NÖVÉNYI ÖSSZETEVŐKKEL

A bőr öregedésével a bőrsejtek termelődése és a rugalmasságot biztosító kollagén- és elasztikus rostok mennyisége és minősége folyamatosan csökken. A PhytoCellTecTM Argán hatóanyag olyan növényi őssejtkivonatot tartalmaz, amely közvetve hatással van a bőrsejt termelésre, stimulálja a kötőszövet regenerációját, fokozza a bőr simaságát és tömörségét (+12,7%) és csökkenti a ráncmélységet (-26%). A bőrápolásban az őssejtek használatával a bőr őssejtjeit vitalizálni tudjuk, mellyel arra késztethetjük őket, hogy az idővel elvesző megújulási és bőrmegújítási képességüket visszanyerjék. A növényi őssejteket a bőrápolásban alkalmazva tehát indirekt módon hathatunk a bőr saját őssejtjeire.  Komplett bőrregeneráló programra ad lehetőséget a túlzottan igénybe vett, működésében elgyengült, akár érzékeny bőr számára is.

8 találat
Hírek
KARÁCSONYI AJÁNDÉKCSOMAG AJÁNLÓ

A bőrápolás során fontos szerepet játszik, hogy az alkalmazott termékeket hogyan kombináljuk. A maximális hatás elérése érdekében az egyes termékek összehangolása kulcsfontosságú szerepet tölt be, így erre is hangsúlyt kell fektetnünk, ha igazán hatásos eredményt szeretnénk elérni.

JOY PRIX DE BEAUTÉ DÍJAT NYERT A SOLANIE BB KRÉM HIALURONSAVVAL ÉS FÉNYVÉDŐVEL

Idén nyáron először mérettették meg magukat a legnagyobb világmárkák szezonális termékei a JOY Prix de Beauté - Summer edition szépségnagydíjért. Igazán büszkék vagyunk, hiszen a Solanie BB krém hialuronsavval és fényvédővel a fesztivál kedvence kategóriában 3. helyezést ért el!

Nyári arcápolási rutin lépései – Szérum használat

Az előző blog bejegyzéseinkben a nyári arcápolási rutin első három lépéséről olvashattál. Ezek voltak az arc letisztítása, radírozása és tonizálása. A további cikkekben már az arcbőr hidratálásáról, táplálásáról lesz szó, ami különösen fontos a nyári hónapokban. A nyári arcápolási rutin soron következő lépése a szérum használat. Hogy miért is érdemes rendszeresen használni a szérumokat?

Nyári arcápolási rutin lépései – Tonizálás

Korábbi cikkeinkben már volt szó a nyári arcápolási rutin első két lépéséről, a letisztításról és a radírozásról. A következő lépés az arctisztítás tökéletes befejezése, azaz a bőr tonizálása. Bár sokan megfeledkeznek róla, ez a kis lépés is nagy jelentőséggel bír a bőrápolási rutinunk további lépéseinek eredményessége szempontjából. A tonik feladata, hogy eltávolítsa a letisztító termék esetleges maradványait, beállítsa a bőr optimális pH-értéket. De egy jó minőségű, friss növényi kivonatokban gazdag tonik már önmagában is hidratálja vagy harmonizálja, nyugtatja a bőrt.

Nyári arcápolási rutin lépései – Radírozás

A nyári arcápolási rutinnak az arc alapos letisztítása után a radírozás, azaz a bőr „mélytisztítása” a következő lépése. Segíts a bőrödnek megújulni az elhalt hámsejtek eltávolításával. Minden bőrtípus képes profitálni a peelingből, a száraz, érzékenytől kezdve a vastag és zsíros bőrig. Bőrtípustól függően hetente 1-2 alkalommal érdemes beütemezned az arcápolási rutinodba. A bőrradír rendszeres használata szép, egészséges, üde arcbőrt eredményez.

Logo