0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!
0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!

ÚJDONSÁG! SOLANIE SKIN NECTAR NO.11 BOTO-LIFT ARGIRELINE® + MATRIXYL® 3000 SZÉRUM

A mosolyráncaid már nem csak apró barázdák és a fotókon is visszanevetnek Rád? Ez a szérum neked való, ha fájdalommentes, tűszúrás nélküli megoldást keresel mimikai ráncaid finomítására és bőröd textúrájának javítására!

ÚJDONSÁG! SOLANIE SKIN NECTAR NO.11 BOTO-LIFT ARGIRELINE® + MATRIXYL® 3000 SZÉRUM

A Solanie Skin Nectar szérumsorozata egy újabb taggal bővült, amely két olyan peptid-komplex hatóanyagot egyesít, amelyek segítenek csökkenti a meglévő mimikai ráncok mélységét, ráadásul javítják a bőr helyreállítási folyamatait a mélyebb bőrrétegekben. Ezzel a két top hatóanyaggal készült szérumunkkal a legnagyobb esélyed van felvenni a harcot a zavaró ráncokkal szemben.

A szérum igazi ereje az ARGIRELINE-ben rejlik

Ez a csoda összetevő, az Argireline®, maga az „üvegbe zárt botox”, egy olyan szintetikus peptid, amely krémekben, szérumokban és TikTok-videókban mindenhol felbukkan.

Mit is érdemes tudni róla?

Az Argireline® egy népszerű kozmetikai összetevő, amely a bőr megjelenésének javítására használatos, különösen a ráncok és finom vonalak csökkentésére. Az Argireline® valójában csak az összetevő márkanevére utal, nem más, mint a botox noninvazív konkurense. A termékek INCI listájában az „acetil-hexapeptid-3” vagy „acetil-hexapeptid-8” néven szerepel. Némi túlzással "botox-hatásúnak" szokták nevezni (persze a botox másképp, máshogy hat, mint egy peptid). A hasonlatnak az az alapja, hogy az Argireline® egy olyan peptid, amely hatásaiban hasonlít a botulinum toxinhoz, de sokkal biztonságosabb módon működik. Az Argeline® is az arcizmok mozgása miatt kialakult mimikai ráncokat célozza elsősorban, méghozzá jó eredménnyel.  Nem a strukturális bőröregedés ellen hat (mint például a C-vitamin, az AHA vagy a retinol), inkább egy gyors, felületi megoldást jelent. Megakadályozza az izommozgást, ami ráncképződéshez vezet.

Ráncok és finom vonalak csökkentése: Az Argireline® segíthet a mimikai ráncok, például a homlok ráncainak, szem körüli ráncoknak és szarkalábaknak a csökkentésében. Mivel csökkenti az izommozgást, a bőr kevésbé ráncosodik össze.

Ráncok kialakulásának megelőzése: Rendszeres használata hozzájárulhat a ráncok kialakulásának megelőzéséhez, különösen a mimikai ráncok esetében.

Az Argireline® hatásmechanizmusa az izomösszehúzódás gátlásában rejlik. Mivel a ráncok és finom vonalak kialakulása részben az izommozgás következménye, az Argireline® ezt a mozgást korlátozva segít megelőzni vagy csökkenteni a ráncokat. Fontos megjegyezni, hogy az Argireline® hatása átmeneti, és rendszeres használat szükséges a fenntartásához.

A MATRIXYL® 3000, a másik fontos összetevő, egy olyan peptidkomplex, amelynek kettős hatása van a bőrre. Két fő összetevőből áll: Matrixyl és Matrixyl Synthe'6. Ezek a peptidek együttműködve erősítik az öregedésgátló hatást.

Ránctalanítás: A Matrixyl® 3000 segít a finom vonalak és ráncok csökkentésében, a bőr textúrájának javításában. A bőr mélyebb rétegeiben serkenti a kollagéntermelést, ami feszességet és rugalmasságot kölcsönöz a bőrnek.

Bőrmegújulás: Segíthet a bőrsejtek regenerációjában és a bőr megújulásában. Ennek eredményeként a bőr frissebb és fiatalosabb megjelenést kaphat. Támogatja a bőrjavító folyamatokat, különösen az UV-károsodásra hajlamos irharétegben.

Találunk még olyan összetevőket is a Skin Nectar No.11 Boto-Lift Argireline® + MATRIXYL® 3000 szérumban, amelyek javítják bőrünk hidratáltságát, minőségét.

Elasztin: Egy olyan fehérje, amely a bőr szövetének rugalmasságáért és feszességéért felelős. Az elasztin a bőrben a kollagén mellett fontos szerepet játszik abban, hogy a bőr fiatalos és sima maradjon.

Hialuronsav: Ahogy a legtöbb kozmetikai termékben, szérumunkban is megtalálható, nagy és a közepes molekula méretben is, így a felszínen és a mélyebb rétegekben is hat, több oldalról is támogatva bőrünket:

Hidratálás: A hialuronsav képes megtartani nagy mennyiségű vizet, és a bőrsejtek közötti térben megkötni. Ennek eredményeként hatékonyan hidratálja a bőrt, és megelőzi a kiszáradást és a dehidratációt.

Bőr teltsége és fiatalos megjelenése: A hialuronsav segít a bőr teltségének megőrzésében, és enyhítheti a finom vonalakat és ráncokat. A bőrbe juttatva a hialuronsav időlegesen feltölti a bőr felszínét, ami fiatalosabb és simább megjelenést eredményezhet.

Segíti a bőr regenerációját: A hialuronsav támogatja a bőrsejtek regenerálódását és a kollagén termelését, ami hozzájárul a bőr feszességéhez és rugalmasságához.

Glicerin: A glicerin egy természetes hidratálószer, képes megtartani a nedvességet és segít a bőr hidratáltságának fenntartásában, így különösen hasznos lehet száraz bőr esetén. Bőrpuhító hatásának köszönhetően simává és puha tapintásúvá teszi a bőrt. Segíti a bőr rugalmasságának megőrzését. Hozzájárulhat a bőr természetes védőgátjának megerősítéséhez, ami fontos a bőr védelme és egészsége szempontjából.

Betain: A betain (vagy trimetil-glicin) egy természetes vegyület, hidratáló hatású összetevő, amely segít a bőr vízmegkötő képességének fokozásában. Ennek eredményeként a bőr hidratáltabb és simább lesz. Hozzájárul a bőr védelmi gátjának megerősítéséhez, amely fontos a külső irritációkkal szembeni védelemhez és a bőr egészségének megőrzéséhez. Használata sima és puha érzetű bőrt eredményezhet. A betainnek antioxidáns tulajdonsága is van, amely segít a bőr öregedési jeleinek enyhítésében, a finom vonalak és ráncok csökkentésében.

Panthenol: A panthenol (vagy más néven B5 provitamin) egy vízben oldható vitamin, amely a bőrre kenve könnyen felszívódik és számos kedvező hatást eredményez. A panthenol segít a bőr hidratáltságának megőrzésében, mivel képes megtartani a nedvességet és megakadályozni a vízvesztést. Gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal is rendelkezik, így segíthet csökkenteni a bőrpirosságot és a duzzanatokat. Serkenti a bőrsejtek regenerációját, hozzájárul a bőr simaságához és puhaságához, és segít a bőr feszességének megőrzésében.

A sok fantasztikus összetevő mellett előnye, hogy könnyen beszívódó, vízbázisú formulájának köszönhetően nagyon kellemes használni, alkalmazhatjuk napi rendszerességgel a nappali krémünk felvitele előtt, akár sminkalapként is.

TIPP:

Az alábbi nappali krémeket ajánljuk a szérum mellé:

Logo