0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!
0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!

ÚJ SOLANIE RETINOL ÉS NIACINAMID SZÉRUMOK A TÖKÉLETESSÉGET KERESŐKNEK

    Leghűségesebb vásárlóink kívánságát teljesítve két új különlegességgel bővült a Solanie Skin Nectar sorozata. Az új Retinol és Niacinamid szérumok igazi szépségesszenciák, melyek az anti-aging szerelmeseinek a kellégtárából – no meg a táskájából - sem hiányozhatnak.

    ÚJ SOLANIE RETINOL ÉS NIACINAMID SZÉRUMOK A TÖKÉLETESSÉGET KERESŐKNEK

    Ha a tökéletes anti-aging termékek után kutatva a Retinol (Retinoid), vagy esetleg a Niacinamid nevekbe botlasz az nem véletlen. Ezen összetevők ugyanis bizonyítottan az anti-aging csúcshatóanyagai, melyekkel minden öregedés gátló kezelésed sikerre viheted. Szinte minden területen felbukkannak, ahol a bőr megújításáról az egészséges bőrkép fenntartásáról és az öregedés látható jeleinek az elkendőzéséről van szó. Népszerűségüket annak köszönhetik, hogy már rövid idő alatt is látványos bőrmegújító hatást mutatnak: mérséklik a ráncokat, finomítják, egységesítik a bőrfelszínt, csökkentik a pigmentfoltokat. Mindezt játszi könnyedséggel a bőr számára is nélkülözhetetlen összetevőkként.

    Nem véletlen tehát, hogy a Solanie Skin Nectar sorozatának bővítése során ezen két hatóanyagon volt a fókusz, hiszen a Retinol (Retinoid) és Niacinamid már régóta hiányzott a kelléktárból.

    A Solanie HPR Retinoid szérum egy igazi különlegesség, mellyel a Retinol minden bőrre gyakorolt pozitív tulajdonságát kiaknázhatod, a nem kívánatos „mellékhatásokat” pedig minimalizálhatod. Fő összetevője a HPR Retinoid, az A-vitaminhoz hasonlóan, segíti a bőr sejtjeinek újraképződését és az egészséges bőrszerkezet fenntartását. Rendszeres használatával a bőr teljes szerkezete felfrissíthető a bőrben lezajló folyamatok optimális szinten tarthatóak. Hatékonyan csökkenti a fiatalabb, de az időskori ráncok mélységét, minimalizálja a pigmentfoltok láthatóságát és jótékonyan hat az aknés folyamatokra. Olaj oldékony összetevőként ugyanakkor támogatja a bőrfelszini lipid köpeny fenntartását ezzel is meggátolva a bőrön keresztül történő nemkívánatos vízvesztést. A HPR Retionoid további előnye, hogy nem kell tartanod a sima Retinol mellékhatásaitól, hanem egyszerűen élvezheted ezen különleges szépségesszencia minden pozitív hatását.

    A másik újdonság a Solanie Niacinamid 10% + Hialuronsav szérumja, mely az újgenerációs hatóanyagkoncentrátumok egyik méltó képviselője. Fő hatóanyaga a B3-vitamin, azaz a Niacinamid, mely multifunkciós hatásával több ponton is hozzájárul az öregedési folyamatok késleltetéséhez. Igazi kollagén booster, azaz hatékonyan serkenti a bőr feszességéért felelős kollagén rostok képződését, melyek nem csak a bőr tónusát javítják, de alulról megtámasztva azt a ráncokat is kisimítják. A Niacinamid rendszeresen alkalmazva jótékonyan hat a pigmentképzési folyamatokra. Azok normalizálásával csökkenti a bőrfelszínre jutó pigment mennyiségét így mérsékelve a pigmentfoltok láthatóságát. Ezen csúcs összetevő ugyanakkor normalizálja a faggyú termelést is és mérsékelten gyulladáscsökkentő hatású is, így a pattanásos aknés bőrökön is kiválóan alkalmazható. A Niacinamid hatását kiegészítve a szérum hialuronsavat is tartalmaz, mely szinergensen erősíti nem csak a kollagén képző, hanem a hidratáció megtartó folyamatokat is.

    Logo