0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!
0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!

Új Solanie Aroma Sense illóolajok a holisztikus szépségápolás szerelmeseinek

Már elérhetőek a Solanie legújabb Aroma Sense illóolajai, melyek a holisztikus szépségápolás magával ragadó világába kalauzolnak el téged és vendégeidet. Ismerkedj meg ezzel a különleges termékkoncepcióval és vértezd fel magad az Aroma Sense illóolajok testet, lelket és szellemet „gyógyító” hatásával.

Új Solanie Aroma Sense illóolajok a holisztikus szépségápolás szerelmeseinek

A különféle növényi kivonatokból készülő illóolajokat, már évezredek óta használják a test, a lélek és a szellem megfrissítésére. Alkalmazásuk szinte minden kultúra szépség- és egészségmegőrző hagyományai között megtalálható, azzal együtt, hogy a spirituális gyógyítás szerves részét is képezi.

A Solanie Aroma Sense illóolajai a tradíciókra épülő szépségápolás és a szellemi, testi frissesség megőrzésének ápoló esszenciái. Illatos „gyógyítóként” segítenek, hogy a kozmetikádban előforduló bőrproblémákat hatékonyan vendégeid legnagyobb megelégedésére kezeld úgy, hogy nem csak a bőrre, hanem minden érzékszervre együttesen hatnak. Különleges illat esszenciaként lengik be a teret egyszerre hatva a test regenerációs és öngyógyító folyamataira, párhuzamosan stimulálva az elmét, hogy az a stresszt okozó negatív gondolatokat mihamarabb szabadjára engedje.

Aroma Sense illóolajok a szellemi, lelki és testi frissüléshez

Az új termékcsalád mono olajai igazi illat esszenciák, melyek gőzdesztillációval, vagy hideg-sajtolással készülnek, hogy 100%-ban megőrizzék természetes komponenseiket. Kiválogatásukra nagy hangsúlyt fektettünk, így közöttük kizárólag csak olyanokkal találkozhatsz, melyek már a szépségápolás történelmében bizonyítottak. Használatukkal célzottan ápolhatsz, erősítheted az immunrendszer működését, de ha szeretsz új dolgokat kipróbálni, akkor akár keverheted is őket.

Bőrtípus szerinti illóolaj keverékek az arc bőrének problémaspecifikus kezeléséhez

Az Aroma Sense illóolaj keverékei nem csak mesterien megalkotott különleges illat kompozíciók, hanem szinergens hatóanyag kombinációk is, melyekkel az adott bőrproblémákat célzottan kezelheted. Alkalmazhatod őket víz, vagy olaj alapú bázisú krémjeinkbe keverve, de kis mennyiségben hozzáadhatod őket kedvenc kozmetikumaidhoz is kipróbálva különleges hatásukat.

Aroma Sense krém és gél bázisok olajkeverékek biztonságos és hatékony használatához

Minden mono olajat és illóolaj keveréket biztonságosan csak bázis krémek párhuzamos alkalmazásával tudsz a bőrön közvetlenül használni. Többségük töményen, intenzív bőrreakciókat okozhat, így hordozó krémbe kell keverned őket. Az Aroma Sense gél és olaj bázisú krémjei ideális alapot biztosítanak ehhez, hogy a kiválasztott illóolajokat megfelelő lágyságúra higíthasd. A választható gél és krém állag pedig vendégeid bőrtípusának megfelelően könnyebb és tartalmasabb textúrát biztosít ehhez.

Illóolaj keverékek a szellem kényeztetéséhez

A Solanie Aroma Sense illóolaj keverékek olyan különleges kompozíciók, melyekkel az alkalomnak megfelelően frissítheted fel, vagy éppen relaxálóan lazíthatod el magad és vendégeidet. Az egész helységet belengő illatok új gondolatok megalkotói, a szellem megfrissítői és a stressz elűzői, amikkel utat nyithatsz az új impulzusok könnyed befogadására.

Bázisolajok és bázisolaj keverékek

Az Aroma Sense bázisolajai a modern kozmetika leggyakrabban alkalmazott bőrápoló esszenciái, melyeket Önmagukban közvetlenül, de akár krémekhez, masszázskrémekhez adagolva is használhatsz. Változatos összetételeikkel már kis mennyiségben is elegendőek, hogy bőrszépítő hatásukat kifejhessék. Kedvenc kozmetikumaiddal kombinálva pedig különlegesen tápláló formulák, melyekkel a törődésre vágyó bőröket kezelheted.

Logo