0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!
0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!

Új Solanie ALL IN ONE BB krémek, mert a tökéletes megjelenés mindenkinek jár

Megérkeztek a Solanie BB krémek. Alapozóként, de akár ápolókrémként is használhatod, melyek multifunkciós hatásukkal bőrbarát módon, mégis hatékonyan fedik el az esetleges bőrhibákat és egységes bőrszínt biztosítanak. Solanie legújabb BB krémjeit bárki, nemtől és kortól függetlenül használhatja!

Új Solanie ALL IN ONE BB krémek, mert a tökéletes megjelenés mindenkinek jár

A szépségápolásban vannak azok a pillanatok, amikor a bőr hibáinak elkendőzésére vagy egyszerűen csak egységes bőrszín elérésére van szükség. Egy komolyabb esztétikai beavatkozás, nem várt bőrpír, állás interjú, vagy különleges alkalom bármikor megkívánhatja, hogy bőrszíned harmonizáld és egységes bőrképet biztosíts.

A Solanie BB krémek ezekben a helyzetekben biztosítanak diszkrét, mégis tökéletes hatást, hogy legjobb formádat hozd. Intelligens pigmentjeikkel hatékonyan fednek, könnyed ápoló formulájukkal pedig a hagyományos alapozóktól eltérően nem terhelik túl a bőröd. A maximális hatás érdekében hidratáló hialuronsavat és a nap káros sugaraitól védő SPF15 fényvédő faktort tartalmaznak. 3 árnyalatuk közül pedig szinte bárki megtalálja a számára legmegfelelőbbet.

Az új BB krémeket már webáruházunkban is megvásárolhatod.

Logo