0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!
0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!

Új év, új kezdet, új bőrápolási rutin

Beköszöntött a tél leghidegebb hónapja, ami azt jelenti, hogy ha eddig nem is tetted, most kiemelt figyelmet kell szentelned a téli bőrápolási rutinodnak! A hideg levegő, szél és a kinti-benti hőmérséklet közti különbség próbára teszi arcbőröd és jelentősen csökken nedvességtartalma. Ilyenkor a legfelső réteg kiszárad, kipirosodik, érdessé válik, az ellenálló képessége csökken, könnyebben kialakulnak ekcémás elváltozások. Előzd meg a fentieket, fektess nagyobb hangsúlyt a téli bőrápolási rutinodra!

Új év, új kezdet, új bőrápolási rutin

Elhoztunk neked öt Solanie kozmetikumot, melyek elengedhetetlen szerepet játszanak ha a célod a szép, egészséges és hidratált bőr megőrzése a téli hónapokban is!

A szemek ápolása minden 25 év feletti nő számára kötelező. A Solanie Kaviár szemráncgél könnyed hidratáló, regeneráló és ápoló hatású, mely hatékonyan felveszi a küzdelmet már az idő előtti bőröregedéssel szemben is. A benne található fekete kaviár vizes oldata vitaminokat, nyomelemeket tartalmaz, melyek gyógyírként hatnak a fakó, fáradt, száraz, érzékeny bőrre. A hialuronsav erősen hidratál, véd, feszesít, csökkenti az irritációt és gátolja a szem körüli karikák megjelenését.

Ha már tél, nem mehetünk el a savas hámlasztás jótékony hatásai mellett. Neked is érdemes kiegészítened téli bőrápolási rutinod a Solanie AHA peel 5 szérum hatékony megoldást jelent a pigmentfoltok halványításában és a bőr felszínén felhalmozódó elhalt szarusejtek eltávolításában. A szérum használata átjárhatóbbá teszi a bőrt, ennek eredményként javul a kozmetikumokban lévő hatóanyagok felszívódása. Segíti a faggyúcsatornák megtisztulását, javítja az új bőrsejtek arányát a bőrben és simítja, egységesíti a bőrfelszínt

A Red Off Skin Calming 3 Peptides Bőrpír elleni elixír minimalizálja az érzékeny bőrökre jellemző bőrpirosodást és kellemetlen irritációt. A tűnélküli mezoterápiás hatást biztosító Neodermyl®, Telangyn®, Rubixyl®, peptidkomplexével az esztétikai kezelések során alkalmazott kollagén injekciók simító, bőrtömörség javító és feszesítő látványos hatását érheted el. Az elixírben megtalálható 3 peptid kombinált hatásmechanizmusával már 2 hét után láthatóan csökkenti a ráncok mélységét, javítja a bőr tömörségét és rugalmasságát.

A téli bőrápolási rutinban kiemelt helyet képviselnek boosterek. Egyre több nő rajong értük, nem csoda, a boosterek maximálisan koncentrált formában biztosítják a bőr célzott hi-tech ápolását! A Solanie peptides 24 órás aktiváló plus booster krém bőrazonos összetevői segítik a hatóanyagok felszívódását, és védik a nem kívánatos vízvesztéstől. Hozzáadott betain és hialuronsav hosszantartó természetes nedvességellátást biztosítanak a bőrfelszín és mélyebb rétegei számára, az Allantoin és E-vitamin csökkenti az irritációt és antioxidáns hatásukkal védik a bőrt az oxidatív stressz ellen. Az egy időben alkalmazott hatóanyagok a barrier funkció javításán keresztül hidratálják, simítják, erősítik és rugalmasítják a bőrt.

Utolsó kozmetikumnak az argán növényi őssejtes maszkot választottunk, mely igazi jolly joker! Növényi őssejt tartalmával és mélyhidratáló hatásával igazi befutó lesz a Te téli bőrápolási rutinodban is! Az argán növényi őssejtek vitalizáló és az aloe vera hidratáló hatásával fokozza a bőrtömörséget, regenerál, feszesít és simítja a ráncokat. Tápláló hatású, segít az egészséges sejtciklus fenntartásában és sejtmegújító képességével belülről újítja meg a bőröd. 

 

Logo