0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!
0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!

Túlélő szépségtippek otthoni bezártsághoz

Nehéz időkben néha az otthoni praktikákhoz kell nyúlni, hogy szépségünket megőrizzük. Fejest ugrani a krémek, szérumok, ampullák világába azonban kockázatos, hiszen ahhoz, hogy bőrtípusunkat megfelelő termékeket válasszunk annak alapos ismerete és kozmetikus szakember segítsége szükséges.

Túlélő szépségtippek otthoni bezártsághoz

Túlélő szépségtippek otthoni bezártsághoz

Nehéz időkben néha az otthoni praktikákhoz kell nyúlni, hogy szépségünket megőrizzük. Fejest ugrani a krémek, szérumok, ampullák világába azonban kockázatos, hiszen ahhoz, hogy bőrtípusunkat megfelelő termékeket válasszunk annak alapos ismerete és kozmetikus szakember segítsége szükséges.
De ne essünk kétségbe, ha szakemberhez korlátozottságunk miatt nem tudunk fordulni. Az alappraktikákhoz bármikor visszanyúlhatunk, mely vészhelyzet esetén mindig jól jöhet.

Kozmetikust helyettesíteni nem tudod, de megpróbálhatod

Kozmetikába járni kétségtelenül sok előnnyel jár. Egy szakember játszi könnyedséggel megállapítja bőrtípusod, diagnosztizálja bőrproblémád és olyan összetételű bőrápolókat javasol, amelyek hatóanyagaikkal célzottan rád vannak szabva. Ha szerencséd van és van akihez rendszeresen jársz, akkor jó eséllyel tudod milyen krémeket szérumokat használj. Ha nincs akkor 3 egyszerű lépést követve áthidalhatod a kozmetika nélküli időszakot.

Peelingezz, hogy bőröd átjárható legyen a hidratáló anyagok számára

Bármilyen szuper krémet használhatsz a mindennapos szépségápolási rutinodban, ha arcbőröd nem tisztítod meg, akkor szinte semmi sem fog belőle abba bejutni. A kozmetikusok is jól tudják ezt és „csodafegyvereikkel” a peelingekkel a kezelések első lépéseiként eltávolítják az elhalt szarusejteket és olajos szennyeződéseket, hogy a krémek, szérumok, ampullák könnyebben jussanak be a bőrbe. A peelingek lehetnek mechanikai (dörzsszemcsék) és kémiai (hámoldók pl. AHA, enzim) típusúak, de a cél mindig ugyan az.

A Mangó Rizs AHA radír szakértőink tippje, mellyel mechanikailag és kémiailag is hámlaszthatsz két legyet ütve egy csapásra. A dörzsszemcsék eltávolítják az elhalt szarusejteket és fellazítják a pórusokban megülő szennyeződéseket. Az AHA savak pedig finom hámoldó hatásukkal simítják és átjárhatóvá teszik a bőrt.

Hidratálj, mert legtöbbször a bőrben lévő nedvesség a korai ráncok kialakulásának legfőbb indikátora

Ha semmi mást nem csinálsz bőröddel, hanem csak annak hidratációjára koncentrálsz, akkor bajt biztosan nem okozol. A megfelelő nedvesség ugyanis nem csak a korai ráncok kialakulásának megelőzésében segít, hanem rugalmasít is a kollagén és elasztikus rostok hidratálásán keresztül. A hialuronsav, mint joker hatóanyag tuti választás, hiszen saját tömegének akár ezerszeresét is képes nedvesség formájában megkötni. Ugyanakkor ez az anyag a bőrödben természetes módon is megtalálható, mégpedig ott, ahol a rugalmas rostokból a legtöbb van.

Hialuron sav szérumunk több mint tökéletes választás hidratációd megőrzéséhez. Önállóan használva vagy krémekkel kombinálva is hatékonyan végzi a dolgát. Ha komplexebb bőrápoló hatásra vágysz Szőlő-hialuron csomagunk tud segítségedre lenni, mely hidratáló és antioxidáns hatásával minden tud, amire otthonodban szükséged lehet.

Zárd a bőrbe a nedvességet, melyben a zsírosabb ápoló krémek lehetnek segítségedre

Mit sem ér a hidratálás, ha a legfontosabb és egyben utolsó lépésről elfeledkezel! Ha kijössz egy kozmetikából, akkor semmivel össze nem hasonlítható puhaságú és olajosságú a bőröd. Mindez azért van, mert kozmetikusod a kezelés végén a bőr úgynevezett visszazsírozására is nagy hangsúlyt fektet. Mindezt azért, hogy a bőr értékes nedvességét bezárja. Nem kell különösebb tudás ahhoz, hogy megértsd a zsírosabb bőrfelszín megakadályozza a víz kipárolgását, így biztosítva hosszan tartó hidratáló hatást. Mindezt a bőr saját védelmi vonalának megerősítésével együtt.

Argán növényi őssejtes nappali krémünk tud az egyik legjobb választás lenni számodra, hogy hidratációd megőrizd és még egy kis plusz kényeztetést is adj bőrödnek. A nappali krém amellett, hogy a bőrbe zárja a nedvességet argán növényi őssejtjeivel annak saját bőrsejtjeit is vitalizálja, ezzel is segítve a regenerációban.

Az akció a 2020. április 5. és 2020. április 12. között a www.solanie.hu oldalon megrendelt termékekre vonatkozik.

 

 

 

Logo