0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!
0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!

TOP10 nyári Solanie kozmetikum – a ti választásotok alapján

Még javában tart a nyár, így arra gondoltunk elhozzuk nektek, melyek a TOP10 nyári Solanie kozmetikumok, melyekből a legtöbbet vásároltatok. A legforróbb napokon is megvannak azok a TOP nyári termékek, melyekért előszeretettel nyúlunk. Frissítő, gyümölcsös aromavizek és testpermetek, napozókrémek, bőrnyugtató pakolások, könnyed gélek és ápoló szérumok. Nézd meg, a TOP10 nyári Solanie kozmetikumot, melyek nélkül nincs tudatos nyári bőrápolás!

TOP10 nyári Solanie kozmetikum – a ti választásotok alapján

Néhány hétig még élvezhetjük a nyarat, a Solanie kínálatában mindent megtalálunk, ami a nyári bőrápoláshoz elengedhetetlen, és most jöjjön a TOP10 nyári Solanie kozmetikum!

Hűsítés, frissítés és tonizálás...

Solanie hűsítő aromavizek, testpermetek minden bőrtípusra, melyek nyugtató és regeneráló hatásúak. Igazi felüdülést jelentenek a meleg nyári napokon, ideálisak napozás utáni használatra is, kétféle illat közül választhatunk.

Könnyed, olajmentes hialuronsavasas gél, mely támogatja a természetes bőrfunkciókat és javítja a következő hatóanyagok felszívódását. Növeli a hidratációt, javítja a bőr vízmegtartó képességét, támogatja a barrier réteg nedvességellátását, ezáltal csökkenti a transzepidermális vízveszteséget.

Fényvédelem az egész családnak

SPF30-as fényvédelmet biztosító napozó krém, mely könnyed formulája miatt arcon és testen is bátran használható, így védve a bőrt annak öregedésében meghatározó szerepet betöltő UV sugaraktól. Használat után nem hagy zsíros érzetet, könnyen beszívódik és kétféle kiszerelés közül választhatunk.

Ha már a napozás, az azt követő utóápolásról sem feledkezhetünk meg. Idei újdonságunk közé tartozik a Solanie napozás utáni nyugtató és hűsítő tej, mely ideális napozás vagy szoláriumozás után a kipirult, irritált bőr nyugtatására, hidratálására. Meghosszabbítja a bőr napbarnított színét, szintén kétféle kiszerelés közül választhatunk.

Egy csepp különlegesség, melyet minden nő megérdemel

Bőrmegújító, hidratáló, magas antioxidáns tartalmú és ráncsimító almás növényi őssejtes szérum, mely különleges PhytoCellTech Malus Domestica növényi kivonatával igazi unikum a bőrápolók között. Fokozza a bőr őssejtjeinek működését, óvja élettartamukat, segít felvenni a harcot az életkorral járó öregedés ellen.

Arcápolás napozás és szoláriumozás után

Gyümölcsös illatú, Papaya-Mangó dinamizáló gélmaszk, mely nagy segítség az érzékeny, gyulladásra hajlamos bőrökre, elvékonyodott hámra, napozás és szoláriumozás után, az irritációk csökkentésére. Rövid idő alatt pótolja a hám hiányzó hidratációját, energiabombaként frissíti és ápolja a bőrt.

Solanie Beauty szettek neked és szeretteidnek

A nyári bőrápoló beauty szettek megalkotásakor az volt a célunk, hogy egy jól működő kezelést állítsunk össze, bőrtípusok és bőrproblémák alapján. A Solanie Refresh Fruit Bőrfrissítő gyümölcsös szett egyenesen a trópusokra repít, emellett, megfiatalítja és energiabombaként hat a sápadt, megfáradt bőrre. A Solanie napfényvédő szettben megtalálható minden, amire a napozás előtt és után szükség van. A napozás utáni bőrápolás alfája és omegája a Hydra Base szett. Minden megtalálható benne, amivel maximalizálni tudjuk a bőr hidratációját.

Ezek voltak a ti kedvenc nyári Solanie kozmetikumaitok, köszönjük a bizalmatokat, élvezzétek a nyarat és ne feledkezzetek meg a bőrápolás fontosságáról!

Logo