0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!
0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!

TOP 5+1 Solanie alapkozmetikum nyáron

Bár az igazi nyár még várat magára, a magas napsütés órák száma és a megnövekedett szabadban töltött idők miatt elengedhetetlen, hogy a bőrápolási rutinodat is az időjáráshoz igazítsd. Ehhez hoztunk neked most Solanie alap kozmetikumokat, melyek nem hiányozhatnak a nyári bőrápolási rutinodból.

TOP 5+1 Solanie alapkozmetikum nyáron

A nap láthatatlan sugarai felgyorsítják az öregedési folyamatokat, a napsütéssel a pigmentfoltok is szorosan együtt járnak, nem beszélve a napallergiáról és a fotoagingről, vagyis a napfény okozta bőröregedésről. A bőr nem felejt, az életed során elszenvedett fényártalmak összeadódnak. Ezért nagyon fontos, hogy legyen néhány frissítő, vitalizáló és védő alap kozmetikum otthon, amihez bátran nyúlhatsz a mindennapok során.

1. Napozókrém

Amint beköszönt a jó idő Te is előszeretettel töltesz minél több időt a szabadban? De ugye tudod, hogy a napnak megvan a sötét oldala is?! Azonban van egy jó hírem, megfelelő védelemmel kivédheted a napsugárzás káros hatásait. Minden szabadban töltött időben használj fényvédelemmel ellátott napozó krémet. A Solanie SPF 30-as napozó krém magas védelmet nyújt Neked és családodnak. Arcra és testre egyaránt használhatod, illatmentes, így férfiak is szívesen használják.

2. Napozás utáni bőrnyugtató

A napozás és szoláriumozás utáni bőrregenerációra sokan nem figyelnek, ami számos problémát okozhat az évek során. Ha nincs megfelelő vissza hidratálás, a bőröd viszkethet, irritált lehet, kórosan kiszáradhat, ami mind-mind hozzájárul a bőr korai ráncosodásához. A Solanie napozás utáni bőrnyugtató és hűsítő tej pótolja a bőr elvesztett nedvességtartalmát, és gyengéd ápolásával biztosítja a bőr hosszabb idejű napbarnított megjelenését. Bőrnyugtató Aloe Vera, panthenol, allantoin és bisabolol összetevői enyhítik a napozás okozta bőrpírt, viszketést, kellemetlen húzódást és bőrszárazságot. Az E-vitamin védi a bőrt a káros szabadgyökök ellen, támogatva ezzel az intenzívebb bőrregenerációt.

3. Bőrradír

Nyáron a folyamatos napsugárzás hatására a bőr kissé megvastagszik, így hetente egyszer vagy kétszer érdemes kíméletes, gyengéd bőrradírt használod, ezzel eltávolítva az elhalt hámsejteket. A Solanie Mélytísztító kémiai és mechanikai peelinget egyesítő krémradír használatával bársonyossá, hidratálttá válik arcbőröd, valamint tökéletesen előkészíti a további hatóanyagok magas szintű felszívódására. Az aloe, ginkgo, allantoin és pantenol tartalma nyugtatja és regenerálja az irritált bőrt.

{product_SO10106}

 4. Hidratáló gélmaszk

Bőrradírozás után jöhet egy frissítő, hidratáló arcmaszk. A Solanie Papaya-Mangó dinamizáló gélmaszk azonnali energiát és nedvességpótlást biztosít a szomjazó bőrnek. Kellemes, gyümölcsösillata és gél állaga SOS segítséget nyújt napozás és szoláriumozás után az irritált bőrnek. A benne található kivonatok gyümölcssavakban, ásványi anyagokban és enzimekben gazdagok, bőrélénkítő, frissítő-dinamizáló hatásúak. Feltöltik, kisimítják, ezáltal üde, egészséges színűvé teszik a bőrt.

 5. BB krém

Nyáron, a nagy melegben a Te bőrödnek is sok lenne, a nappali krém, alapozó és púder kombináció? Használj Solanie BB krémet! Hialuronsavval, fényvédővel, háromféle árnyalatban várnak rád. A Solanie BB krémek intelligens pigmentjeikkel hatékonyan fednek, könnyed, ápoló formulájukkal pedig nem terhelik túl a bőröd. A maximális hatás érdekében hidratáló hialuronsavat és a nap káros sugaraitól védő SPF15 fényvédő faktort tartalmaznak, egyenletes arcszínt és üde ragyogást biztosítanak.

 

+1. Aromavizek és testpermetek

Az aromavizek és testpermetek sikere a légies illatuknak és frissítő hatásuknak köszönhető. Könnyedén elférnek a táskádban, bármikor, bárhol bátran előveheted őket, hogy felfrissítsd magad. A Solanie Damaszkuszi rózsa- és narancsvirág illatú aromavíz, testpermet élénkítő és vitalizáló hatású. Hozzájárul a bőr nedvességtartalmának megőrzéséhez, ami a nyáron kifejezetten fontos. Ezentúl PHA összetevőjük gyengéd hámlasztó hatású, mely támogatja az egyenletes bőrszínt. Hidratáló, bőrmegújító, nyugtató és regeneráló hatásuk miatt garantáltan a Te kedvenceid is lesznek!

 

Logo