0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!
0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!

Tökéletes fényvédelem a Solanie megújult napozó krémjével

A nyár egyik kötelező kellékét új csomagolásban és felfrissített beltartalommal vásárolhatod meg. Az SPF30-as fényvédelmet biztosító napozó krémet könnyed formulája miatt arcon és testen is bátran használhatod, így védve bőrödet annak öregedésében meghatározó szerepet betöltő UV sugaraktól.

Tökéletes fényvédelem a Solanie megújult napozó krémjével

A bőr öregedésének szempontjából az UV sugárzás az egyik legkritikusabb tényező. A nyáron a bőrünket érő fokozott fényterhelés és a láthatatlan fényhullámok nyomot hagynak a hámban és az irhában. Az évek elörehaladtával ezek a rendszeres kisebb károsodások változásokat idéznek elő annak felszínén is rontva megjelenését és harmóniáját. A bőrben lévő kollagén rost hálózat feltöredezik, a bőr veszít rugalmasságából. A rendszeresen elmulasztott visszahidratálások először apróbb, majd mélyebb ráncokat okoznak. Az esetleges leégések következtében pedig pigmentelváltozások jelennek meg felszínén, melyek egyáltalán vagy csak nehezen halványíthatóak, vagy tüntethetőek el.

A Solanie legújabb napozókrémjével arcbőröd és tested is védheted a nem kívánatos leégéstől és az ezzel együtt járó korai bőröregedéstől. Az SPF30-as fényvédelemmel ellátott krém könnyed formulájának köszönhetően nem hagy zsíros érzetet, könnyen beszívódik, mégis megfelelő védelmet ad. Hozzáadott bőrápoló anyagai pedig segítenek a hidratáció megőrzésében és az azt védő hidrolipid filmköpeny épségének a megőrzésében. Bátran használd professzionális fényérzékenységet okozó kezeléseidhez (mint pl. AHA-s hámlasztás, mikrodermabráziós kezelés) vagy bármikor amikor a szabadban jársz.

Logo