0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!
0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!

TERMÉKAJÁNLÓ A TAVASZI BŐRÁPOLÁSHOZ

KOZMETIKUSAINK AJÁNLÁSÁVAL
Tavasszal az időjárás és a környezeti tényezők változása hatással lehet a bőrünkre, így érdemes bőrápolási rutinunkat is újra gondolni.

TERMÉKAJÁNLÓ A TAVASZI BŐRÁPOLÁSHOZ

Íme néhány tipp a tavaszi bőrápolási rutin kialakításához:

1. TISZTÍTÁS: Fontos, hogy továbbra is tisztítsuk meg a bőrünket minden reggel és este. Válasszunk könnyű, hidratáló tisztítószereket, amelyek nem szárítják ki a bőrt.

 

 

2. PEELING: Tavasszal a bőrünk hajlamosabb lehet a fokozott olaj- és elhalt bőrsejtek termelésére. Szánjunk időt az arcbőr rendszeres hámlasztására/radírozására, hogy eltávolítsuk az elhalt bőrsejteket és megelőzzük a mitesszerek és pattanások kialakulását. 

  

3. SZEMKÖRNYÉKÁPOLÁS: A tavaszi időjárás változásával a szemkörnyék is érzékenyebb lehet. Használjunk könnyű, hidratáló szemkrémet, hogy megelőzzük a szárazságot és a ráncok kialakulását.

  

 

4. SZÉRUM: Ne feledkezzünk meg a szérum használatáról sem, hiszen a szérumok magas hatóanyag-tartalma segít megújítani és feltölteni bőrszerkezetünket.

 

5. HIDRATÁLÁS: Tavasszal a levegő nedvességtartalma nőhet, így a bőrünk lehet, hogy nem igényel olyan nehéz hidratálókat, mint télen. Válasszunk könnyű, vízbázisú hidratálókat, amelyek segítenek megőrizni a bőr nedvességtartalmát.

6. NAPVÉDELEM: Ahogy hosszabbodnak a nappalok, és gyakrabban tartózkodunk a szabadban, fontos, hogy ne felejtsük el a napvédelmet. Használjunk SPF-tartalmú hidratálót vagy napvédő krémet minden nap.

7. TESTÁPOLÁS: Ne feledkezzünk meg a test bőréről sem. Használjunk hidratáló testápolót, különösen a szárazabb területeken, mint például a könyökön és a térdnél és fordítsunk figyelmet a dekoltázs ápolására is.

8. BB KRÉM: Befejezésképp érdemes az alapozó helyett fényvédővel ellátott BB krémet használni.

Logo