0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!
0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!

Termékajánló az őszi bőrápoláshoz

Az őszi bőrápolás során a kulcsszó a hidratálás, ami mellett érdemes hetente egyszer vagy kétszer radírozni a bőrödet, hogy eltávolítsd az elhalt hámsejteket, és elősegítsd a friss sejtek regenerációját. Ne feledkezz meg a napvédelemről sem! Az UV-sugarak még mindig károsíthatják a bőrt az őszi hónapokban is. Használj napvédő krémet, különösen, ha hosszabb időt töltesz a szabadban.

Termékajánló az őszi bőrápoláshoz

+ TIPP: Figyelj az étkezésre is: Az őszi időszakban olyan ételek fogyasztása is segíthet a bőr hidratálásában, mint például avokádó, olívaolaj, és halak, melyek omega-3 zsírsavakban gazdagok.
Ne feledd, hogy minden bőr más, így próbálj ki különböző termékeket és rutinokat, hogy megtaláld a neked legmegfelelőbbet!

Kozmetikusaink összeszedték neked a legjobb őszi termékeinket, melyekből bátran válogathatsz.

TISZTÍTÁS:

HIDRATÁLÁS:

NAPVÉDELEM:

BŐRRADÍROZÁS:

SZEMKÖRNYÉKÁPOLÁS:

EXTRA TIPPEK:

Esténként hámlasztó használata után, ha más terméket is szeretnél felvinni a bőrödre, akkor a hámlasztás után 15 perccel vigyél fel tonikot, mellyel így aláhidratálsz a következő terméknek és előkészíted a bőröd a szérum vagy a krém számára. Reggel pedig semmiképp ne feledkezz el a fényvédő használatáról, mely hámlasztás mellett kiemelkedően fontos!
Érdemes ilyenkor gazdagabb tápláló krémeket használnod nappalra és éjszakára is:

 

Logo