0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!
0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!

Tavaszi megújulás

Hamarosan itt a bikini szezon és sokan már nyugodtan várják a strandidőt, vannak azonban akik csak most eszméltek, hogy nemsokára már egyre nehezebb lesz eltakarni a kényes területeket. A pozitív változáshoz azonban soha nincs túl késő, így mindig érdemes elkezdeni a mozgással és megfelelő étrenddel kiegészített testápolást. A szövetekben lerakódott méreganyagok eltávolítására a szervezetnek ugyan időre van szüksége, a fáradozás azonban mindenképpen megéri. Fontos kulcsszavak ehhez a folyamathoz a türelem és a rendszeresség.

Tavaszi megújulás

A Solanie Basic termékcsalád testmasszázs termékei kifejezetten a bőr méregtelenítésére és anyagcseréjének fokozására, lettek kifejlesztve kozmetikusok és masszőrök számára. Segítségükkel kézi masszázst vagy professzionális testtekercselést is végezhetnek. A szalonkezelés hatékonyságának növelése miatt azonban ajánlott a kezeléssel párhuzamosan a termékek otthoni használata is.

A makacsul lerakódott zsírpárnácskák, vagyis a narancsbőr csökkentése összetett feladat, melyet vérkeringés növelésével és ez által az anyagcsere fokozásával tudunk pozitívan befolyásolni. A Solanie Basic Zsírégető masszázskrémben a serkentő anyagok mellett a benne lévő L-karnitin is segíti a bőrben felhalmozódott többlet zsír elszállítását a sejtekhez, melyek azt energiává alakítják. A kézi masszázs ezeket a hatásokat tovább fokozza gyorsítva ezzel a salakanyagok eltávolítását. A maximális eredmény érdekében érdemes kúraszerűen igénybe venni a kezeléseket szakember segítségével.

Azokban az esetekben, amikor a vérbőség fokozása nem ajánlott (pl. visszér), de a méregtelenítésre szükség van olyan terméket ajánlott használni ahol csupán az anyagcsere fokozás érvényesül. A Solanie Basic Karcsúsító masszázskrém a benne lévő boróka olajnak köszönhetően serkenti az anyagcserét így segítve a salakanyagok kiürülését, a benne lévő antioxidáns hatású alga kivonatok pedig fokozzák a bőr rugalmasságát és védik a külső környezeti ártalmaktól. Használata otthon is ajánlott a szalonkezelések kiegészítésére.

A kúraszerű kezelésektől eltekintve ideális esetben a test ápolására az egész évben folyamatos figyelmet kell szentelni még azoknak a szerencséseknek is, akiknek nem kell a narancsbőr ellen harcolni. A sok ülő munka, a mozgásszegény életmód szintén megviseli a testet, főleg a lábakat. A vadgesztenye tartalmú Solanie Basic Bőrfeszesítő masszázskrém felfrissíti a bőrt, javítja annak keringését, kollagén tartalmának köszönhetően pedig feszesíti azt. Használhatjuk szalonkezeléseknél vagy otthoni ápolásra. A téli időszakban pedig érdemes időnként növényi olajokkal táplálni és kényeztetni a bőrt, mert ezek segítenek megőrizni a bőr rugalmasságát és védenek a káros környezeti ártalmaktól. A Solanie Basic Karottás- és Olivás masszázsolaj értékes növényi olajokkal ápolják a bőrt.

A hatóanyagok magas koncentrációja valamint a speciális összetétel miatt a termékek kizárólag szépségszalonokban kaphatók, ahol a képzett szakemberek szaktanácsadással kiegészítve ajánlják a vendégeik bőrtípusának legmegfelelőbb Solanie kozmetikumokat.

Sikeres szépülést és jó egészséget kívánunk!

Logo