0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!
0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!

Szuperkomplexekkel tűszúrás nélkül - Solanie 3 Peptides mezoterápiás sorozat

A Solanie tű nélküli 3 Peptides mezoterápiás ránctalanító arcápoló család hatékony megoldást kínál a fiatalodni vágyó hölgyeknek, azoknak is akik az orvosi esztétikai kezelések során alkalmazott tűszúrásoktól tartanak. Könnyen elérhetővé válik a Botox fiatalító, ránctalanító hatása otthonodban is, a Solanie 3 Peptides tű nélküli mezoterápiás sorozattal.

Szuperkomplexekkel tűszúrás nélkül - Solanie 3 Peptides mezoterápiás sorozat

A tű nélküli mezoterápiás kozmetikai termékcsalád olyan 3 Peptidre épülő szuperkomplexet tartalmaz, amelyek a tűszúrás mélységében hatnak és az adott bőrproblémák gyökerére fókuszálva képesek a bőrtüneteket minél hatékonyabban mérsékelni. Fiatalítanak, ránctalanítanak, sejtmegújító és regeneráló hatásúak. 

Mire nyújtanak megoldást a Solanie tű nélküli 3 Peptides mezoterápiás sorozat tagjai?

  • Bőr feszesítése, ráncok kisimítása, tömörebb, rugalmasabb bőrszerkezet
  • A mimikai izmok összehúzódásának következtében kialakuló ráncok mélységének csökkentése (homlok, száj és szemek környékén)
  • A különböző bőrrétegek azonnali és látványos hidratálása
  • A bőr faggyútermelésének optimalizálása (csökkenti a bőr olajos fényét); a bőrfelszíni gyulladásos folyamatok mérséklése
  • Az érzékeny bőrökre oly jellemző bőrpirosodás és kellemetlen irritáció minimalizálása

A Solanie 3 Peptidre épülő szuperkomplexet tartalmazó mezoterápiás elixírek a bőr mélyebb rétegeiben hatnak. Csökkenti a ráncok mélységét és megelőzi az újabb barázdák kialakulását.

Kozmetikumajánló: 

A termékek nem csak ráncsimító, bőrtömörség növelő és feszesítő hatásúak, hanem a 3 Peptides sorozat tagjai közt találhatunk konkrét bőrproblémákra is megoldást! Egy teljeskörű bőrápolási rutint is kialakíthatunk, hiszen a különleges hámlasztó gél a hámsejtek közötti fehérjekötéseket bontva képes a bőrön található elhalt szarusejtek leválását elősegíteni és a bőrfelszínt megtisztítani, ezáltal elősegíti az elixírek felszívódását.

Kozmetikumajánló: 

Az elixírek hatékonyságának fokozására pedig a Solanie külön erre a célra kétféle aktiváló krémet fejlesztett ki. A Peptide-In Booster Ceramid 24 Aktiváló krém és a Peptide-In Booster Ceramid 24 Aktiváló krém Plusz, az elixírben található hatóanyagokat mélyen a bőrbe zárja és a barrier-réteget helyreállítja. Annak érdekében, hogy az eredmény tartós legyen, tökéletes befejező lépése lehet a bőrápolási rutinodnak.

Kozmetikumajánló:

Akik a szeborreás és aknés bőrtípusokra jellemző olajos csillogást és gyulladásokat kívánják enyhíteni azoknak az Ultra Matt 3 Peptides Mattító elixírt ajánljuk.  

Kozmetikumajánló: 

Az érzékeny bőrökre oly jellemző bőrpirosodás és kellemetlen irritáció mérséklésére a Red Off Skin Calming 3 Peptides Bőrpír elleni elixír a tökéletes választás.

Kozmetikumajánló:

Egy komplett 3 lépéses otthoni kúra is elvégezhető a sorozattal, hiszen a gyengéd enzimes hámlasztó gél, az ötféle elixír mellett a tartós eredményt az aktiváló krém teszi teljessé! 

Logo