0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!
0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!

Solanie újdonságok - Gua Sha kövek és arcrollerek

Gua Sha kövek és arcrollerek? Otthoni face lifting ásványokkal? Naná! Ugye Te is találkoztál már a leggyakrabban jade vagy rózsakvarcból készült, különböző formájú Gua Sha kövekkel vagy arcrollerekkel? Gondoltad volna, hogy ezek az ásványokból készült beauty tool-ok nemcsak divatosak, hanem tartós arcfeszesítő hatásuk is van, ha helyesen és rendszeresen használjuk őket?

Solanie újdonságok - Gua Sha kövek és arcrollerek

Természetes face lifting - avagy a Gua Sha kövek és az arcrollerek előnyei

A különleges ásványokból készült beauty tool-okkal végzett holisztikus masszázs csökkenti az arc izmainak feszültségét, anyagcsere fokozó és nyirokkeringés élénkítő hatásúak. A manuális lifting masszázstechnika mozdulatok elsajátításával (és a hozzá használt megfelelő hatóanyagok kombinációkkal) az arcbőr feszesebbé, tónusosabbá válik, a ráncok mérséklődnek, a szemkörüli karikákat és duzzanatokat is eredményesen kezelhetőek vele.

Gua Sha kövek vagy arcrollerek?

Ha az arc kellemes, gyengéd masszírozása, a relaxáció a cél, akkor napi használatra tökéletes választás az arcroller. Fokozza a vérkeringést, javítja a nyirokkeringést, kisimítja a finom ráncokat és csökkenti a szem körüli ödémát.
Ha látványosabb eredményt szeretnénk, akkor a Gua Sha követ próbáljuk ki, ehhez viszont elengedhetetlen a helyes technika alkalmazása. Enyhíti az arcizom feszültségét, ellazítja, tonizálja, megemeli az arc izmait. Ezáltal a bőr rugalmasabbá, fiatalosabbá válik, hiszen serkenti a kollagéntermelést. Továbbá a Gua Sha kövek bemélyedései követik az arc formáját, így az arc minden részén használhatóak.

Solanie Jéggolyó ha igazán hűsítő masszázsra vágyunk

A jéggolyók segítségével kényeztető, hűsítő arcmasszázst végezhetünk a bőr frissítésére, kihasználva a hidegterápiás kezelés előnyeit. A hideg hatására fokozódik a bőr mélyebb rétegeiben a sejtek anyagcseréje, miközben a manuális masszázsmozdulatok megdolgoztatják az arc izmait is és javítják a nyirokkeringést. Eredményesen csökkenti a szem alatti ödémás táskákat, mérsékli a bőrvörösséget és megnyugtatja a gyulladt bőrt.

Szerezd be varázslatos arcápoló eszközöd minél előbb és használd kedvenc arcápoló szérumoddal vagy arcolajoddal együtt!

Logo