0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!
0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!

Solanie MesoPeptide: lenyűgöző bőrápolási élmény a mezoterápia hatékonyságával

A mezoterápiás kezelések hatékonyságát most otthoni bőrápolásodba is becsempészheted a Solanie legújabb MezoPeptide sorozatával. Az új családba tartozó 3 peptidre épülő szuperkomplexekkel és az azok hatékonyságát szinergikusan erősítő peeling és aktiváló termékekkel a mezoterápia hatékonyságával már rövid idő alatt is látványos eredményeket érhetsz el a bőrápolásodban. Mindezt könnyedén és elegánsan a 21. századi formában.

Solanie MesoPeptide: lenyűgöző bőrápolási élmény a mezoterápia hatékonyságával

PEPTIDEK A SZERVES ÉLET „ÉPÍTŐKÖVEI”
A szervezetünkben lezajló élettani folyamatok egyike sem képes végbemenni a számára létfontosságú fehérjék nélkül. Ezek az u.n. polipeptidek sokféle feladatuknak megfelelően változatos felépítésűek és bonyolult biológiai funkcióik állnak a sejtmegújító és regeneráló folyamatok középpontjában. Mégpedig a frontvonalban. A peptidek nem csak a sejtek közötti kommunikációt befolyásolják, de elsődleges szerepet töltenek be egyéb aktív hatóanyagok hasznosulásában is. Hiányuk sejtszinten blokkolja az idősödő bőr számára létfontosságú regenerációt, vagy a még fiatal egészséges bőrök normál működését.

SOLANIE MESOPEPTIDE: A LENYŰGÖZŐ BŐRÁPOLÁSI KONCEPCIÓ
A Solanie legújabb bőrápoló sorozata a bőr számára létfontosságú peptidek változatos hatásait kombinálja a kozmetikai kezelések csúcsát jelentő mezoterápiás hatásmechanizmussal. Mindezt 3 egyszerű lépésben a bőr átjárhatóságának fokozásától, a bőrtípusnak megfelelő célzott bőrápoló és bőrfiatalító hatáson keresztül a teljes mezoterápiás élményt biztosító aktiválásig.

SPECIÁLIS 3 PEPTIDRE ÉPÜLŐ SZUPERKOMPLEXEK A HATÉKONYSÁG KÖZÉPPONTJÁBAN
A sorozat tűnélküli mezoterápiás elixírjeink mindegyike egy egyedülálló 3 peptidből álló szuperkomplexre épül, mellyel a különféle bőrtípusoknak megfelelő hatékony ápolás mellett az esztétikai kezelések során alkalmazott kollagén injekciók simító, bőrtömörség javító és feszesítő hatását érheted el. Mindezt egyszerűen, otthonodban, mindenféle fáradozás nélkül.

KIEGÉSZÍTŐK, MELYEKKEL FÜRDŐSZOBÁDBÓL MINI KOZMETIKÁT VARÁZSOLHATSZ
A Solanie MesoPeptide sorozata komplett bőrápolási élményt garantál. Az adott bőrtípusoknak megfelelő és szakértőink által összeállított peptides elixírek hatékonyságát egy enzimes peelinggel és aktiváló krémmel maximalizálhatod. Az első lépésként ajánlott peeling segít a bőr átjárhatóságának fokozásában és a peptidek felszívódásában, míg a Booster-In krém a bőr szerkezeti hibáinak a helyreállításával segíti azok maradéktalan hasznosulását, hogy a kívánt ráncsimító, hidratáló, bőrfeszesítő, bőrnyugtató, vagy mattító hatás maximalizált legyen.

Fedezd fel új bőrápoló sorozatunkat és légy részese az újgenerációs bőrápolás forradalmának.

Az új termékeket webáruházunkban és partnerkozmetikáinkban is megvásárolhatjátok.

Lakossági kiszerelésű termékek:



Logo