0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!
0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!

Solanie az INNOVATÍV MÁRKA NYERTESE

  • 2020. április 23.

A MagyarBrands program immáron tizenegyedik éve díjazza a magyar vonatkozású márkák közül a legeredményesebbeket. Az elmúlt egy évtized azt bizonyította, hogy a díj aktív segítség a fogyasztók számára: hiszen a kiválóság megtestesítőjeként a vásárlói döntések egyik meghatározó iránytűje.

Solanie az INNOVATÍV MÁRKA NYERTESE

A MagyarBrands program kizárólag olyan magyar márkát értékel, amely Magyarországon született vagy a létrejöttében-alapításában magyarok vettek részt.

A Program kiválasztási folyamata rendkívül komplex: egy márka pénzügyi adatok többszempontú vizsgálata, valamint fogyasztók és szakértők egyöntetű értékítélete alapján részesülhet ebben az elismerésben. A díj odaítélése számszerűsíthető kritériumok alapján történik, amelyet egy önkéntes, független szakértőkből álló bizottság döntése egészít ki. Pontozás alapján három alapkategóriában születik meg végül a díjazotti lista.

 A Szakmai Bizottság döntése alapján 2019-ben a Solanie Professional Cosmetics két kategóriában,  KIVÁLÓ ÜZLETI MÁRKA és INNOVATÍV MÁRKA kategóriában is megkapta a rangos kitüntetést.

 

Logo