0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!
0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!

Solanie Aroma Sense – Bőrszépítés az illóolajok erejével

A Solanie 100%-ban természetes Aroma Sense illóolajok tökéletes megoldást jelentenek különböző bőrproblémák orvoslására. Az illatok energetizálnak, javítják a hangulatot és támogatják a testi-lelki egyensúlyt az érzékekre hatva.

Solanie Aroma Sense – Bőrszépítés az illóolajok erejével

A Solanie-nál hiszünk abban, hogy az illóolajok nem csupán kozmetikai összetevők, hanem a természet hihetetlen ajándékai, amelyek jótékony hatást fejtenek ki a bőrre és az elmére egyaránt, beleértve a gyulladáscsökkentő, antibakteriális, antioxidáns és stresszoldó terápiás tulajdonságaikat. Az Aroma Sense sorozat mono olajai úgy lettek megalkotva, hogy a két kiegészítő krémmel és bázisolajokkal együtt összhangban keverhetőek bőrtípusnak és az éppen fennálló bőrproblémának megfelelően.

Mi is az aromaterápia?

  • Az aromaterápia az egyén fizikai, érzelmi, mentális és spirituális egészségét megcélzó, eredeti és hamisítatlan illóolajok felhasználásával történő holisztikus terápiás kezelés.
  • Az aromaterápia a növényekből desztillált, erősen koncentrált aromás olajok használata a test gyógyítására, a szellemi teljesítmény fokozására és az érzelmek befolyásolására.
  • Az illóolajok megnyugtathatnak vagy felvidíthatnak; segít elaludni vagy élesíteni a fókuszunkat. Megnyugtathatják az irritált bőrt, segíthetnek a fertőzések leküzdésében és elősegítik a szervezet természetes gyógyulási folyamatát.

Milyen terméktípusokból áll az Aroma Sense sorozat?

  • 13 különböző mono illóolaj
  • 6 féle Illóolaj keverék aromapárologtatóba vagy elektromos diffúzorba
  • 2 féle problémás vagy a száraz, érett bőrre megalkotott bázisolaj-keverék és 2 féle illóolaj keverék
  • 4 féle bázisolajok
  • Alapkrém és Booster gél az illóolaj olajkeverékekhez

Hogyan használhatod az Aroma Sense illóolajokat?

  • Belélegezve: párologtatás, inhalálás
  • Bőrre (bőrbarrieren keresztül): borogatás, közvetlen ecsetelés, fürdővíz, lábfürdő, masszázs

Milyen céllal használd a bőröd ápolásában?

Solanie Aroma Sense illóolajok 10 ml

Aroma Sense Borsmenta illóolaj: bőrnyugtatás, frissítés

A borsmenta illóolaja frissítő, koncentrációt elősegítő, nyákoldó, görcsoldó hatású. Minden olyan esetben ajánlott alkalmazni, amikor mentális frissességre van szükség. Bőrnyugtató, viszketést enyhítő bőrápoló készítmények, szájhigiénés- és fogápolási termékek kedvelt alkotóeleme.

Aroma Sense Eukaliptusz illóolaj: frissítés, baktérium- és gombaölő

Belélegezve frissítő, élénkítő és koncentrációnövelő tulajdonságai mellett kitűnően tisztítja a légutakat. Hűsíti és nyugtatja a fájó, gyulladt izmokat és ízületeket. Bőrfrissítő és mikrokeringést fokozó hatása miatt izomlazító és korpásodás elleni kozmetikai készítményekben használják.

Aroma Sense Édes narancs illóolaj: anyagcserefokozás, energetizálás, tonizálás

Szívmelengető, energizálja és életerővel tölti fel a testet, gyengéden javítja a hangulatot. Élénkíti a bőr mikrokeringését, anyagcseréjét, ezért bőrregeneráló. Segít egyensúlyban tartani a faggyútermelést, antibakteriális hatásának köszönhetően jótékony a pattanások kialakulásának megelőzésében.

Aroma Sense Citrom illóolaj: frissítés, tonizálás, vitalizálás

Levegő frissítéséhez népszerű választás, támogatja a gondolkodást, összpontosítást és a céltudatosságot, valamint segít a kétségek és gondok feldolgozásában. Zsíros, tisztátlan bőr esetén segít a túlzott faggyúműködés normalizálásában.

Aroma Sense Fahéj illóolaj: frissítés, keringésfokozás, zsírégetés

Kellemes illatot és hangulatot teremt, felpörget, felélénkít, és hatásos akkor is, ha kimerültnek érzed magad. Vérbőségfokozó és melegítő hatásainak köszönhetően fokozza a bőr mikrokeringését és anyagcseréjét, ezért kiválóan alkalmas a narancsbőr (cellulit) kezelésére.

Aroma Sense Bergamott illóolaj: nyugtató, stresszoldó, összehúzó

Könnyű, friss, gyümölcsös, enyhén virágos illóolaja felemelő és bátorító, segít csökkenteni a szorongást és a stresszt, önbizalmat ad. Összehúzó és tisztító hatása miatt előnyösen használható a faggyútermelés kiegyensúlyozására, valamint szájhigiénés célra.

Aroma Sense Ilang-Ilang illóolaj: nyugtató, faggyúnormalizáló

Párologtatóban használva lelki kiegyensúlyozó, szellemileg és testileg nyugtató hatású. Csillapítja az irritált bőrt, kiegyensúlyozza a faggyúmirigyek működését, ezért száraz és zsíros bőr ápolására is használható.

Aroma Sense Pálmarózsa illóolaj: regeneráló, sejtmegújító, nyugtató

Kiváló bőrregeneráló, minden bőrtípusnál jól használható, de különösen az érett, száraz bőrre. Bőrtápláló és fiatalító, segíthet csökkenteni az irritációt és a gyulladást, különböző bőrbetegségek esetén, kisebb fertőzések, ekcéma, és szárazság kezelésére.

Aroma Sense Geránium illóolaj: kiegyensúlyozó, ráncsimító, gombaölő, fájdalomcsillapító, sebgyógyító.

Gombaölő és fájdalomcsillapító illóolaj. Minden bőrtípus számára kiegyensúlyozó hatással bír. Szabályozza a faggyúmirigyek működését, ránctalanító, elősegíti a bőrön lévő hegek és felületi hámsérülések regenerálását és elhalványulását.

Aroma Sense Grapefruit illóolaj: energizáló, vérkeringés fokozó, antibakteriális

Nyugtatja az idegrendszert és segít meglátni az élet napfényes oldalát. Élénkíti a bőr mikrokeringését, anyagcseréjét, ezért eredményesen használható a narancsbőr tüneteinek mérséklésére. Antibakteriális hatása miatt zsíros, pattanásos bőr ápolására is ajánlott.

Aroma Sense Ausztrál teafa illóolaj: antimikrobális és gyulladáscsökkentő

Kiválóan alkalmazható bőrirritációk, bőrviszketés esetén a bőr nyugtatására. Speciális kezelésekre a zsíros, pattanásos, seborrheás arcbőrre. Remek választás korpás fejbőrre, sérült hámréteg regenerálására, felülfertőzött bőrfelületre, sebekre, száj és fogíny ápolására.

Aroma Sense Levendula illóolaj: bőrpírcsökkentés, gyulladáscsökkentés, nyugtatás

A levendulaolaj illata relaxáló hatású, segít helyreállítani a lelki egyensúlyt, támogatva ezzel a testi-lelki jó közérzet fenntartását. Szeborreás, zsíros bőrön használva kiegyensúlyozza a bőr zsírosságát és enyhíti a pattanások miatt keletkezett duzzanatokat. Fokozza a bőr anyagcsere-folyamatait, ezáltal segít megőrizni a bőr rugalmasságát, simaságát.

Aroma Sense Indiai citromfű illóolaj: energetizálás, nyugtatás, pórusösszehúzás

Az energizáló és pozitív hangulatot teremtő indiai citromfűolaj motiváló hatású, segít visszanyerni a szellemi tisztaságot és fokozza a koncentrálóképességet. Pórusösszehúzó, dezodoráló és bőrnyugtató hatású. A bőr mikrokeringésének élénkítésével csökkenti a narancsbőr megjelenésének lehetőségét.

Bőrtípusok szerinti illóolaj keverékek arckezelésekhez 10 ml és 50 ml

Aroma Sense Száraz, érett bőrre illóolaj- keverék: ápolás, bőrfiatalítás, hidratálás

Hámregenerációt támogató bioaktív anyagai csökkentik a bőrpírt, segítik kiegyensúlyozni a bőr nedvességtartalmát, hozzájárulnak a hidratáltabb, fiatalosan tónusos bőrállapot eléréséhez és megőrzéséhez, valamint a finom ráncok kialakulásának megelőzéséhez.

Aroma Sense Száraz, érett bőrre bázisolaj-keverék: táplálás, bőrregeneráció

Erőteljesen tápláló és védő hatású, látványosan ránctalanító, elősegíti a bőr rugalmasságának megőrzését, lassítja a bőr öregedési folyamatát, ajánlott az érzékeny és irritált bőrre is. Javítja a mikrokeringést, megőrzi a bőr természetes nedvességtartalmát és rugalmasságát.

Aroma Sense Problémás bőrre illóolaj-keverék: fertőtlenítő hatás, gyulladáscsökkentés

Kiegyensúlyozza a faggyúmirigyek működését, támogatja a bőr természetes egyensúlyát. Csökkenti a bőrpír megjelenését és regenerálja a pattanások miatt sérült bőrfelszínt. Antibakteriális összetevőinek köszönhetően segít megszabadulni a gyulladt, piros pattanásoktól, elősegítve a tisztább és egészségesebb bőrkép kialakulását.

Aroma Sense Problémás bőrre bázisolaj-keverék: gyulladáscsökkentés, regenerálás

Szabályozza a túlműködő faggyúmirigyeket, megnyugtatja az irritált bőrt, segíti a sejtek megújulását és a sérült lipidgát helyreállítását. Az E-vitamin hidratálja, ápolja és regenerálja a bőrt. Száraz, szeborrheás, irritált bőrre, illetve fénytelen hajra, száraz fejbőrre is ajánlott. Az F-vitamin hatékonyan támogatja a bőrt.

Bázisolajok és bázisolaj keverékek 50 ml

Aroma Sense Sárgabarackmag-olaj

Segíti a regeneráló és revitalizáló folyamatokat és a bőrt rugalmassá, simává teszi. A- és E-vitamin összetevői erőteljes antioxidánsok, melyek védik a bőrt a szabadgyököktől, lassítják a bőr öregedését, a ráncok és a foltok kialakulását.

Aroma Sense Avokádóolaj

A-, D- és E-vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazó avokádóolaj könnyen beszívódik a bőrbe és mélyen táplálja. Az antioxidánsok védik a bőrt a szabadgyököktől, lassítják a bőr öregedését, a ráncok és a foltok kialakulását.

Aroma Sense Jojobaolaj

Kiváló hidratáló tulajdonsággal rendelkező természetes olaj, ami nem hagy olajos bőrérzetet, lassítja a vízvesztést és fokozza a bőr rugalmasságát, puhaságát.

Aroma Sense Argánolaj

Energetizáló hatású, Q10 koenzimmel a fáradt megviselt bőr feltöltéséhez. Fokozza a bőr hidratációját és megakadályozza annak kiszáradását. A szabadgyökök megkötésével segít védeni a bőr sejtjeit az oxidatív sejtkárosodástól.

Illóolaj keverékek 30 ml aromapárologtatóba vagy elektromos diffúzorba

Aroma Sense Könnyed álom illóolaj keverék: lazítás, nyugtatás, relaxálás, stress oldás

Válogatott alkotóinak köszönhetően elősegíti az ellazulást és az elengedést, enyhítheti az álmatlanság tüneteit és megkönnyíti az elalvást.

Aroma Sense Elismerés illóolaj keverék: bátorítás, energetizálás, hangulatjavítás, relaxálás

Segíthetnek egyensúlyban tartani az érzelmeket, növelik az önbizalmat és pozitív hozzáállást váltanak ki.

Aroma Sense Varázslatos pillanatok illóolaj keverék

Elősegíti az ellazulást és az elengedést, nyugtató hatással van a testre és a lélekre, ezáltal biztosítja a könnyed relaxálást és a romantikus pillanatok érzékibb ragyogását.

Aroma Sense Citrusliget illóolaj keverék

Kiváló hangulatjavító, fejleszti az életerőt, segíthet a szellemi frissesség fokozásában. Pozitívan hat az elmére, javítja a hangulatot, és csillapítja a harag és a frusztráció érzését.

Aroma Sense Fókusz illóolaj keverék: 

Energizáló és élénkítő környezetet teremt, amely inspiráló, motiváló és lelkesítő pozitív érzetet nyújt. Kreatív légkört biztosít, melyben könnyebben elvégezhetjük feladatainkat.

Aroma Sense Immunitás illóolaj keverék: 

Igazi életenergia-booster kompozíció, mely antibakteriális hatású, 100%-os tisztaságú. Kellemes friss érzetet kelt, elősegíti a légutak átjárhatóságát és támogatja az orrmelléküregek tisztulását.

Krém és gél az olajkeverékekhez 300 ml

Aroma Sense E+F Vitamin Repair krém olajkeverékhez

Támogatja a bőr természetes védekezőképességét, miközben a bőrt selymessé, puha tapintásúvá varázsolja. A vitaminos masszázskrém bármilyen bőrtápláló ampullával keverhető.

Aroma Sense Hialuronsavas Hydro Booster gél olajkeverékhez

Hialuronsavas hidratáló gél, mely bármilyen bőrtápláló ampullával keverhető, tetszés szerint gazdagítható Illóolajjal vagy illóolajok keverékével az elérni kívánt hatástól függően.

Logo