0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!
0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!

Simítsd ki ráncaid a Solanie mini step by step Peptides kezelésével és 15% kedvezménnyel!

Simítsd ki ráncaid a Solanie mini step by step Peptides kezelésével és 15% kedvezménnyel

Most induló sorozatunkkal mini kozmetikát varázsolhatsz fürdőszobádból. 4 egyszerű lépéssel szépítheted magad otthonodban, melyhez szakértőink mindent összeválogattak számodra, hogy az eredmény makulátlan, te pedig újra fiatalosan szép legyél.

Simítsd ki ráncaid a Solanie mini step by step Peptides kezelésével és 15% kedvezménnyel!

Aktuális szépségtippünkkel ráncaid mélységét csökkentheted, melyhez mindössze 4 egyszerű kezelési lépést kell elvégezned az arcbőröd letisztításától, annak lezáró ápolásáig. A ráncekezelő mini kezelősorhoz a Solanie MesoPeptide termékeit használhatod, melyek több mint kiváló választást jelentenek. A tökéletes ráncsimító hatást a Perfect Relax elixír adja, mely a botox otthonodban is elérhető változatának bőrfiatalító és ráncsimító hatását kínálja. Mindezt a Neodermyl®, Argirelin® és Leuphasyl® peptidkomplexre épülő tűnélküli mezoterápiás hatással kombinálva, mely az esztétikai kezelések során alkalmazott kollagén injekciók simító, bőrtömörség javító és feszesítő látványos eredményeit kínálja.

1.lépés
SO10102 Hidratáló arctonik

Az arcbőr letisztításához habosíts fel kis mennyiségű gélt kevés langyos vízzel összekeverve, majd gyengéden masszírozd át az így kapott habbal az arcbőrt a szemek és a száj kihagyásával. A letisztítás után a bőrt alaposan öblítsd le.

2.lépés
SO11200 Quick fine enzim peeling hámlasztó gél

Mielőtt nekilátnál a második lépésnek, végezz bőrpróbát a csukló belső felületén! Ebből jól láthatod, hogy bőröd, hogy reagál az hámlasztó enzim peelingre. Amennyiben bőröd hamar kivörösödik, úgy bőröd érzékenyebb. Ebben az esetben csak 2 percig használd. Ha viszont erősebb kipirosodás nélkül is bírja a bőrpróbát, akkor bátran használd akár 5 percig is.

Vidd fel vékony rétegben a tiszta, nedves arcra a száj- és a szemkörnyék kihagyásával. Vizes kézzel gyengéden masszírozd be a bőrbe, majd a bőr érzékenységétől függően 2-5 perc hatóidő után mosd le bő vízzel. Hetente maximum 1-2 alkalommal használd.

3-4.lépés
SO11205 Perfect Relax 3 peptides mimikai ránctalanító elixír + SO11207 Peptide-In Booster Ceramid 24 Aktiváló krém

A megtisztíott arcbőrön egyből használhatod az elixírt. Oszlass el 1 pumpányit az arcbőrön, majd keverj hozzá a SO11207 Peptide-In Booster Ceramid 24 Aktiváló krémből és gyengéden masszírozd be őket a bőrbe.

A fenti szépségrituálét hetente akár 2x 3x is elvégezheted a leglátványosabb eredmények érdekében.

Amennyiben a fenti termékeket 2020. április 15-ig együttesen vásárolod meg, úgy most 15% kedvezménnyel jutalmazunk meg.

Logo