0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!
0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!

Őszi Glamour-napok a Solanie webshopban

Itt a várva várt őszi Glamour-napok! A mi ajándékunk, hogy a hivatalos kezdés előtt néhány nappal korábban beszerezheted arcápolóid a www.solanie.hu oldalon 20% kedvezménnyel! Nézz szét a Solanie szérumok, elixírek, nappali és éjszakai krémek, Beauty szettek között és ne feledd a Solanie újdonságokat sem! Élj a Glamour-napi kedvezményeddel!

Őszi Glamour-napok a Solanie webshopban

Vége a forró, nyári napoknak, bőröd fellélegezhet, itt az ideje, hogy jelentős figyelmet szentelj a bőrápolásnak, ebben lesz segítségedre a 20%-os Glamour-napi kedvezményed.

Az ősz beköszöntével most minden a bőrfiatalításról, bőrmegújításról és az AHA savas hámlasztásról szól. Használd ki a gyümölcssavak erejét! Hámlassz, újítsd meg bőröd és simítsd ki ráncaid! Pótold a nyáron elmaradt bőrápolás fontosságát és készítsd fel bőröd a hideg, téli időszakra!

Kuponkód: SO212GL

Ne feledkezz meg különleges alkalmakról, legyen szó név- és születésnapokról, évfordulokról vagy egy átlagos hétköznapról amit emlékezetessé szeretnél tenni. Válogass elixírjeinkből, szérumjainkból, nappali és éjszakai krémjeinkből, Beauty szettjeink kínálatából és ne feledkezz meg a Solanie újdonságokról sem! Szerezz örömet szeretteidnek, barátaidnak Solanie termékekkel!

Ha ősz, akkor a középpontban a savas hámlasztás és pigmentfolt kezelés

Ősztől télig most minden a bőrfiatalításról, bőrmegújításról és az AHA savas hámlasztásról szól. A Solanie Vita White és AHA sorozat kozmetikumai a pigmentképzési folyamat különféle stádiumaira hatva akadályozzák a melanogenezist, ezzel világosítva a melaninnal színezett bőrelváltozásokat. A termékekben található A, C, E és B3 vitaminok erős, szinergens antioxidáns hatással bírnak, fokozzák a sejtek immunitását és védik a sejtfalat.

Solanie szérumokkal a látványos eredményekért

A hatóanyag-koncentrátumoknak kulcs szerepe van bőrápolási rutinod kialakításában. Magas minőségben és mennyiségben tartalmazzák azokat a hatóanyagokat, melyekre a bőrnek nap mint nap szüksége van! A bőr speciális igényeire kifejlesztett Solanie formulák hidratálnak, feszesítenek, megnyugtatják a kipirosodott bőrt és csökkentik a ráncokat. Egy jól megválasztott szérum hatékony segítséget nyújt bőrproblémáid kezelésben.

3Peptides tű nélküli mezoterápiás sorozat

A kozmetikai termékcsalád olyan 3 Peptidre épülő szuperkomplexet tartalmaz, amelyek a tűszúrás mélységében hatnak és az adott bőrproblémák gyökerére fókuszálva képesek a bőrtüneteket minél hatékonyabban mérsékelni. A sorozat tagjai simítják a ráncokat, feszesítik a bőrt, csökkentik a mimikai izmok összehúzódásának következtében kialakuló ráncok mélységét, használatukkal a bőr látványosan megfiatalodik, tömörebb és rugalmasabb lesz. 

Kozmetikus csapatunk őszi kínálata

Logo