0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!
0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!

Őszi bőrápolás a modern városi élethez

    A Solanie különleges Szőlő-hialuron termékcsaládja speciális bőrápolási megoldást kínál a modern városi élethez. Mindenkinek, aki az UV-sugárzás-, a légszennyezés- és a mindennapi civilizációs környezeti tényezők káros hatásaitól szeretné megóvni bőrét.

    Őszi bőrápolás a modern városi élethez

    Bőrünk öregedése bonyolult genetikai és biokémiai folyamatok összessége, melyben meghatározó szerepet töltenek be a szabadgyökök. Ezek, a sejtek energiafelhasználása, valamint a káros külső környezeti hatások során képződő rövid élettartamú oxigén tartalmú vegyületek káros hatással vannak a sejtekre és hosszú távon akár a DNS károsodását is okozhatják. 

    A sorozat speciális TO Complex®-et tartalmaz, mely magas polifenol tartalmának köszönhetően képes közömbösíteni a bőr sejtjeire káros szabadgyököket, ezáltal lassítani annak öregedését. A DETOX hatás a bőr méregtelenítő rendszerét támogatva megvédi azt a külső szennyező hatásoktól. A speciális olaj összetevőkre épülő TO Complex® hatását a termékekben található hialuronsav teszi teljessé.Hidroxidáns” hatása maximalizálja a bőr egészséges megjelenését, támogathatja a fiatalos és egyben sugárzó külső megjelenését. 

    A termékek nem tartalmaznak parabéneket, színező anyagokat, szilikon- és ásványi olajakat, így a natúr termékek kedvelőinek is kiváló alternatívát nyújtanak a bőrápolásra az arctisztítástól az ápolásig, akár szeborrheás bőr esetén is.

    Miért jó választás a bőrödnek:

    • megakadályozza a transzepidermális vízvesztést
    • pótolja a bőrbarrier fenntartásához fontos strukturális elemeket
    • nedvességgel látja el a bőrt, ezzel támogatva annak normál működését 
    • serkenti a kollagén termelést és megőrzi a bőr feszességét
    • megőrzi a bőr puhaságát és rugalmasságát
    • halványítja a meglévő ráncokat
    • megakadályozza a dehidratáció okozta károsodást
    • elősegíti a bőr friss, revitalizált megjelenését
    • segít megerősíteni az immunrendszert és elősegíti a bőr gyors gyógyulását 

     SO11703 Szőlő-hialuron habzó lemosó gél 150ml

    Frissítés és tisztítás természetes hatóanyagokkal. Antioxidáns hatású habzó lemosó, mely már a tisztítási fázisnál védi a bőr sejtjeit az oxidatív sejtkárosodástól. A termék értékes összetevője az organikus szőlővíz, mely gazdag ásványi anyagokban és nyomelemekben. Feltölti, energizálja a sejteket és semlegesíti a szabadgyököket. Cukortenzidekben gazdag habzó formulája a benne található lipoaminosavval kíméletesen puhítja a bőrt és lazítja fel a bőrön található szennyeződéseket. Minden bőrtípusra ajánlott.

    SO11702 Szőlő-hialuron hidratáló tonik 150ml

    Antioxidáns hatású arctisztító tonik, mely a bőrápolás első fázisában is védi a bőr sejtjeit az oxidatív károsodástól. A termék értékes összetevője az organikus szőlővíz, mely gazdag ásványi anyagokban és nyomelemekben. Feltölti, energizálja a sejteket, és semlegesíti a szabadgyököket. A benne található lipoaminosav puhítja és „mélytisztítja” a bőrt, fellazítva az azon napközben felhalmozódott szennyeződéseket. Hialuronsav összetevője hidratálja a hámot, megakadályozza annak kiszáradását. Minden bőrtípusra ajánlott.

    SO11704 Szőlő mechanikai peeling 30ml

    Mélytisztítás és antioxidáns hatás gondosan válogatott összetevőkkel. Valódi szőlőmag-darabokat tartalmazó mechanikai peeling. Polifenolokban gazdag, melynek köszönhetően kiemelkedő antioxidáns hatással bír és gátolja a szabadgyök képződést. Már a tisztítási fázisban is óvja a bőr sejtjeit, gátolja azok oxidatív károsodását. A benne található növényi glicerin javítja a felhám vízmegkötő-képességét, így a bőr peeling közben sem szárad ki. Szkvalán összetevője a peelingezés teljes hossza alatt selymes bőrérzetet biztosít, folyamatosan fenntartja annak komfortját. A peeling enyhén savas pH-jú hordozóanyaga oldja az elhalt hámsejteket, ugyanakkor kíméletes a bőrrel szemben.

    SO11705 Szőlő-hialuron TO Complex® krémgél 50ml

    Hármas hatású, intenzív hidratáló krémgél, mely TO Complex® tartalma révén közömbösíti a bőr sejtjeire káros szabadgyököket, és kimagasló antioxidáns hatása révén óvja azokat a sejtkárosodástól. Multifunkciós emulgense a transzepidermális vízvesztés megakadályozásával, a vízmegkötő-képesség javításával, illetve a bőrbarrier fenntartásához fontos strukturális elemek termelődésének stimulálásával hidratálja és védi a bőrt. A krémgélben található argánolaj magas E-vitamin és telítetlen zsírsavtartalma miatt táplálja és regenerálja a száraz, vízhiányos bőrt. Hármas hatású hialuronsav összetevője növeli a bőr elaszticitását, csökkenti a ráncokat, és megköti az értékes nedvességet.

    SO11706 Szőlő-hialuron TO Complex® éjszakai krém 50ml

    Smart-relax új generációs fito-botox hatóanyaggal. Gazdag éjszakai ápoló, mely ideális az arc-, nyak- és dekoltázs területének ápolásához. Speciális TO Complex®-e közömbösíti a bőr sejtjeire káros szabadgyököket és kimagasló antioxidáns hatása révén óvja azokat a sejtkárosodástól. Mg-Relax® összetevője optimalizálja a sejtek energiatermelő folyamatait, ugyanakkor botox-szerű hatása révén csökkenti a mimikai izmok aktivitását, ezáltal simítja a bőrfelszínt és csökkenti a kisebb ráncokat. A-vitamin tartalma természetes módon járul hozzá az új sejtek képzéséhez és fenntartja a bőr egészséges szerkezetét. C- és E-vitaminjai fokozzák a bőr immunitását, megkötik a szabadgyököket és szinergikusan erősítik a TO Complex® kimagasló antioxidáns hatását.

    SO11707 Szőlő-hialuron TO Complex® szemránckrém 15ml

    Fito-botox hatóanyaggal a szemráncok ellen. Gazdag krém, mely ideális a szem körüli érzékeny területek ápolásához, valamint a mimikai ráncok csökkentéséhez. Speciális TO Complex®-e, mely gazdag vitaminokban és antioxidánsokban közömbösíti a bőr sejtjeire káros szabadgyököket, és kimagasló antioxidáns hatása révén óvja azokat a sejtkárosodástól. Mg-Relax® összetevője optimalizálja a sejtek energiatermelő folyamatait, ugyanakkor botox-szerű hatása révén csökkenti a mimikai izmok aktivitását, ezáltal simítja a bőrfelszínt és csökkenti a kisebb ráncokat. A-vitamin tartalma természetes módon járul hozzá az új sejtek képzéséhez és fenntartja a bőr egészséges szerkezetét. C- és E-vitaminjai fokozzák a bőr immunitását, megkötik a szabadgyököket és szinergikusan erősítik a TO Complex® kimagasló antioxidáns hatását.

    Logo