0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!
0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!

Ónodi Eszter szépségpraktikái

Ónodi Eszter a Solanie szépség nagykövete mindig nagy figyelmet fordít a bőrére, hiszen a filmforgatásokon és színházi megjelenéskor is nagyon fontos az ápolt bőr. Ő is tudja, hogy a legprofibb sminknek is jó alapot kell biztosítani a tökéletes eredményhez. Mint a termékcsalád arca, már a megjelenésük előtt kipróbálhatta az új Solanie Szőlő-hialuron sorozatot, és azóta is nagy rajongója ennek a különleges családnak.

Ónodi Eszter szépségpraktikái

Mi volt az első gondolatod, amikor a kezedbe vetted az újdonságokat?

A szőlő eddig is az egyik nagy kedvencem volt, ezért nagyon örültem, hogy ezekben a termékekben minden benne van ebből a csodálatos gyümölcsből, ami jót tesz a bőrrel. Az illatába rögtön beleszerettem, mert azonnal a friss érett szőlő kellemes illatát juttatja eszembe.

Lassan egy hónapja használod a termékeket. Milyen tapasztalataid vannak?

A Solanie Szőlő-hialuron termékek a lehető legjobbkor érkeztek számomra. Éppen egy új filmet forgatok, ami gyakran jár együtt éjszakázással, így elkél a segítség. Eddig az ilyen időszakok megviselték a bőröm, a Szőlő- hialuron krémek viszont különösen hatékonyak a fáradt arcbőrre. Az antioxidáns hatás pedig valóban érezhető, mert élettel töltik fel a bőrt.

Akkor megvannak az új kedvenceid?

Azt hiszem igen. Az idei nyáron nálam biztosan a Szőlő-hialuron lesz a kedvenc, mert nem csak a termékek hatása és az illata nyűgözött le, hanem a könnyű textúrák is nagyon szimpatikusak, mert a legnagyobb nyári melegben is jól fognak esni a bőrömnek.

Találd meg Te is kedvenc Szőlő-hialuron termékedet: 

Logo