0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!
0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!

Nyári arcápolási rutin lépései – Tisztítás

A jó idő beköszöntével sokan megfeledkeznek a rendszeres arctisztításról, pedig nagyon fontos része a nyári arcápolási rutinnak, hogy minden nap eltávolítsd a sminket, a nap során bőrödre került szennyeződéseket és a nemkívánatos faggyút. A tiszta bőr egészségesebb és a krémek hatóanyagai is könnyebben átjutnak a mélyebb rétegekbe.

Nyári arcápolási rutin lépései – Tisztítás

Ha arctisztításra kerül sor, akkor szóba jöhet a reggeli és az esti rutin is. Az utóbbiról kevesebb szó esik, pedig különösen fontos, mivel ahogy szervezeted, így a bőröd sejtjei is éjszaka újulnak meg, regenerálódnak, pihennek. Sose feküdj le arctisztítás nélkül, főleg nem sminkben! Fontos megjegyezni, hogy a tisztítást mindig gyengéden végezd, körkörös mozdulatokkal, dörzsölni nem szabad a bőrt. Segítségképpen összegyűjtöttünk pár terméket, amik közül kiválaszthatod a legmegfelelőbbet a bőrödnek.

Micellás arc- és sminklemosó folyadék

Gyengéden, de mégis hatékonyan távolítja el a sminket és az egyéb szennyeződéseket dörzsölés és vizes öblítés nélkül. A micellák szinte „mágnesként” vonzzák magukhoz a szennyeződéseket, ezzel megakadályozzák, hogy újból elkenődjenek az arcon. Micellás vizünk tisztít, hidratál és nyugtat is egyben. Minden bőrtípusnál használható.

Arctej érzékeny bőrre

Illatanyagmentes, melynek köszönhetően kíméletesen távolítja el a sminket és a mindennapi szennyeződéseket. Érzékeny és kipirosodásra hajlamos bőrödön is nyugodtan használhatod, mivel a bőrnyugtató összetevői megelőzik az irritációt.

Aloe Vera intenzív lemosó hab

Rendkívül gyengéden tisztít és emellett ápolást is biztosít. A legérzékenyebb bőrre is használható. Tejsav tartalma növeli a bőr baktériumokkal szembeni ellenállását. Aloe vera összetevője hidratálja a bőrt, teafa olaj alkotóeleme pedig meggátolja a fertőzés kialakulását.
Plusz tipp: Gyengéd ápolásának köszönhetően az intim területek lemosására is ideális.

Fekete szappan

Különleges tisztító gél, amely használatával javíthatsz a zsíros, gyulladásra hajlamos bőröd állapotán.  Már az első használat után észrevehetően megszünteti a bőr csillogását. Lúgos kémhatásának köszönhetően bőrpuhító hatású. A benne található antibakteriális levendulaolaj segít a bőrnek megnyugodni. A tinédzserkori pattanásos bőrre tökéletes választás.

Szőlő-hialuron habzó lemosó gél

Vízhiányos, megfáradt bőrre kiválóan alkalmas. Hatékonyan eltávolítja a sminkmaradványokat és a szennyeződéseket a bőrről. Az ásványi anyagokban gazdag organikus szőlővíz értékes összetevője a lemosó gélnek, mivel feltölti, energizálja a sejteket és semlegesíti a szabadgyököket. Hialuronsav összetevője már a tisztítás során hidratálja a bőrt, ezzel megelőzve a kiszáradást. Szőlővizet tartalmazó lemosónkat az idősebb bőr ápolására ajánljuk.

Logo